herif o kadar yüzsüzki yazmaya devam ediyor hala buralarda: ) engellediðim için ne yazdýðýný göremiyorum, görmeye deðer de birþey yazmýyor zaten. birader bak bakalým IVY kaç getirmiþ? ama bundan sonra hiçbirinize yardým yok. birkaç kiþi hariç hiçbiriniz bu yardýmý haketmiyorsunuz. ha elbet bensiz de kazanýrsýnýz ama böyle +7 beklerseniz avcunuzu yalarsýnýz: ) lafým kimseye deðil ama þu konuda haksýzmýyým: insan kendinden iyi olandan birþeyler kapmaya çalýþýr yav. düþmanlýk yapmaya uðraþmak zekice deðildir, bunun felsefi olarak tartýþýlacak bir yönü varmý? benim kime kötülüðüm dokundu bugüne kadar bu forumda? neyse.
Ne aðladýn ne zýrladýn be. Ýki gündür içine top gibi oturdu bir türlü çýkaramadýn. Önce moderasyona koþtun výzýldadýn, kale almadýlar, senin keyfin için üye silecekler ha? yok IP'sini alacaðým falan; kiþisel veriler nedir, kime ne zaman verilir ondan bile haberin yok, buralarda gelmiþ mükerrer falan diye aklýnca hava atýyorsun.
Buralardan giderim yazmam, bilgimden eksik kalýrsýnýz diye gülünç bir þekilde insanlarý tehdit ettin; yok acemiler bensiz yapamaz, yok ben bunlarý yazmazsam kazanamaz, kimse yardým etmez, kimse bilmez demeye getirdin; baktýn kimsenin umrunda deðil, hala bir þeyler söylüyorsun, neredeyse yalvaracaksýn, "yazýn desenize sana ihtiyacýmýz var desenize" diye eteklerine kapanacaksýn. Yazmayacaðým, etmeyeceðim, engelleyeceðim deyip bir lafýnýn arkasýnda bile duramýyorsun.
Benim paylaþtýðým ilk postun seninle uzaktan yakýndan ilgisi yok. Megalomanlýk, kibir o kadar içine iþlemiþ ki her þeyi kendi üstüne alýyorsun, forumun senin etrafýnda döndüðünü sanýyorsun. O yazý, Twitter'daki bir ekonomistin, önüne gelen borsa uzmanýna takýlmayýn, onlar grafiklerle sizi aldatýyorlar, küçük hisselere yönlendiriyorlar diye uyarý yazýsýydý. Burada da hisse fonlarla baðlantýlý olarak illa ki hisselere yatýrým yapan veya o kiþilerden birine takýlan yatýrýmcý arkadaþlar vardýr. Varsa aranýzda böyle biri okusun, belki bir önlem alýr veya daha dikkatli davranýr diye paylaþýlmýþ bir yazýydý. Sen kimsin ki seni direkt hedef alayým? bu forum senin etrafýnda dönmüyor. Senin kadar grafik paylaþan adamlar var, onlarýn hiçbiri üstüne alýnmadý senin neyine battý bu kadar?
Ha yine deseydin bana mý yönelik diye, ben açýklamamý yapar, belirtirdim ama tuttun, on sekiz yaþýndaki ergen kýzlar gibi kýskanoooorsun ama beni demeye getirdin. Seni niye kýskanayým? Ben iþler hafiflediðinde burada yazan, yoðunlaþtýðýnda aylarca uðramayan biriyim. Senin üçte birin kadar yazým yok, neyi kýskanacaðým, neyin yarýþmasýný yapýyoruz? Senin hayatýn buradan mý ibaret? Baþka reel hayatýn, sevdiklerin, baþka amaçlarýn yok mu hayatta? Sadece burada övgü almak, reputation mýdýr nedir onu kazanmak mý hayatýndaki tek varlýk sebebin?
Ayrýca kimse sana nerede yazýp yazmayacaðýný sormaz; sen o içindeki dinmeyen acýný öfkeni bastýrmak için bir sakinleþtirici al. Hani derler ya sus da biraz motorun soðusun, için belki o zaman sogur.
Son düzenleme : ActuallyMelik; 28-02-2024 saat: 18:24.
Bu kadar grafik çizene kadar ayrýca iki kitap oku da Türkçen biraz düzelsin. Daha imla kurallarýndan haberin bile yok.
Engellediysen hala "yüzsüzce" yazdýðýmý nasýl görüyorsun pekiya ikinci üçüncü hesaplarýn var ya da sallýyorsun. 1980 tarihine bakarak insan 43-44 yaþýnda olgun adam sanýyor ama 18 yaþýnda biriyle tartýþýyorum galiba.
Duyan da artý 7 kazancý kendisi verdi sanacak. Bitcoin yükseldi zaten herkes bekliyordu. Daha geçen gün, ben bile bitcoin yükseliyor, IVY'e paralarý gömüyor muyuz dedim. Ne kadar basit yaklaþýmlar bunlar. Yardýmý hak etmiyorsunuz vs. Beni engelle, bir daha benle muhatap olma, yürü hayatýna devam et, buradakilere yine yardýmcý ol derdin gerçekten ulvi þekilde yardým etmekse. Ama deðil. Derdin pohpohlanmak, övgü almak.
Son düzenleme : ActuallyMelik; 28-02-2024 saat: 19:04.
befas altýn fonlarýnda en fazla oranda altýn tutan garanti emekliliðin gha sý herhalde. yönetim ücreti de %1 miþ. var mý alternatif öneri? iyi akþamlar
her yerden demettü kazandýrýr mý?
29.01.2024:brisa 900m$ , ttrak 2500m$ ,ons 2050usd ^^ ilk checkup: 29.07.2026
Yer Ýmleri