-
Renault, "2030'da Sadece Elektrikli Otomobil Satma" Planını İptal Etti
Tüketicilerin elektrikli otomobillere olan ilgisi, beklenenin aksine artacağına azaldı.
https://www.webtekno.com/renault-203..._source=Bundle
-
-

Originally Posted by
myfinans
Audi de benzer bir karar almıştı (VW grubuna paralel olarak).
Apple da elektrikli otomobil projesinden vazgeçmiş.
Bu iş Çinlilere acayip yarayacak. Bizimkilerin de TOGG'un üstüne fazlasıyla düşmesi gerek hazır böyle bir boşluk bulmuşlarken.
-

Originally Posted by
ActuallyMelik
Audi de benzer bir karar almıştı (VW grubuna paralel olarak).
Apple da elektrikli otomobil projesinden vazgeçmiş.
Bu iş Çinlilere acayip yarayacak. Bizimkilerin de TOGG'un üstüne fazlasıyla düşmesi gerek hazır böyle bir boşluk bulmuşlarken.
Elektrikli araçta iki sorun önü tıkıyor. Şarj olayı ve menzil. Benzinciye giriyorum 5 dakikada depoyu fulleyip 700 km uzun yola çıkıyorum tek depoyla. Vakit nakittir. Batarya işini çözerler ve şarj olayınıda 5 dakikada fulleyecek bir teknolojiye ulaşılırsa elektriğin önü açılır. Ha benim tercihim Hibrit olur o ayrı. İster benzin ve elekttik yada hidrojenli araç her türlü avantajlı. Benzinle kalkışı yapıp yolda kendi ürettiği elektriği tüketecek bir araç olsa keşke o ayrı
.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
freshwind
Elektrikli araçta iki sorun önü tıkıyor. Şarj olayı ve menzil. Benzinciye giriyorum 5 dakikada depoyu fulleyip 700 km uzun yola çıkıyorum tek depoyla. Vakit nakittir. Batarya işini çözerler ve şarj olayınıda 5 dakikada fulleyecek bir teknolojiye ulaşılırsa elektriğin önü açılır. Ha benim tercihim Hibrit olur o ayrı. İster benzin ve elekttik yada hidrojenli araç her türlü avantajlı.
Benzinle kalkışı yapıp yolda kendi ürettiği elektriği tüketecek bir araç olsa keşke o ayrı
.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olması gerekenin altını çizmişsiniz...Ama bu Kapitalist sistemin ruhuna aykırı...Aracın yakıtını bedava kullanacak bir sistem...
Batarya işini çözerler...Tıpkı Cepte Nokia ve Ericsson'un elinden Liderliği IPHONE aldığı gibi ama ne zaman olur bilemeyiz....
Bence Dünya düzeni henüz fosil yakıttan kurtulmaya uygun değil..Mesela Batını deli adam rolünü şimdilik Rusya üstlenmiş tek geliride fosil yakıtlar....
Bekleyeceğiz bakalım ;
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri