-
Nrg ve nvb nin düşük gunleri oldumu hiç günlük takip eden varmı
-

Originally Posted by
paramanya
Nrg ve nvb nin düşük gunleri oldumu hiç günlük takip eden varmı
geçmiş yıllarda o 2 sindeydim.onlardan PPN RPP ye geçmiştim. önümüzdeki ay bunları tekrar takibe alıyorum. şu anda ppn ve rpp ölümüne fiyat veriyor. tahvil fonlarından aşağı kalmayacağiz mi diyorlar anlamadım. şubatta kokuları çıkar
-

Originally Posted by
regal1
geçmiş yıllarda o 2 sindeydim.onlardan PPN RPP ye geçmiştim. önümüzdeki ay bunları tekrar takibe alıyorum. şu anda ppn ve rpp ölümüne fiyat veriyor. tahvil fonlarından aşağı kalmayacağiz mi diyorlar anlamadım. şubatta kokuları çıkar
Bende yüklü ppn var 22k stopaj çıkıyor onu ödeyip bunlara mi geçsem bilemiyorum ppn ölü resmen
-
Dl2den çıkıp nvb ve fsk yaptım
-

Originally Posted by
paramanya
Bende yüklü ppn var 22k stopaj çıkıyor onu ödeyip bunlara mi geçsem bilemiyorum ppn ölü resmen
hafta sonu bir ara RBP yi incele derim.. 2025 de ilk 3 e girebilir
-
Eskiden ill 10, icindeydiler bugünlerde ilk besteler ikisininde varlligi aynı bende bugün ilk 10daki lere gömdüm parayı
Gittiği yere kadar gidecez en azından %10 stopajı sabitledik
İlk 10dakilerde %10 dan %25= e kadar DT var
Fsk da%25 DT var njr gibi
-
Ppn tersrepoyla ilerliyor iyi getirenlerin hepsinde min.%10 DT var. zor karar ama eninde sonunda bu stopaj ödenecek
Ben faizler 55 e çıktığında stopajsiz bgp ve zbj leri sattım faize geçtim ve güzel kazandım
Faize gecmeyip bu iki fonda kalsaydım 1/2 eksik kazancım oluyordu
Tabiki YTD.
-

Originally Posted by
cerento
Ppn tersrepoyla ilerliyor iyi getirenlerin hepsinde min.%10 DT var. zor karar ama eninde sonunda bu stopaj ödenecek
Ben faizler 55 e çıktığında stopajsiz bgp ve zbj leri sattım faize geçtim ve güzel kazandım
Faize gecmeyip bu iki fonda kalsaydım 1/2 eksik kazancım oluyordu
Tabiki YTD.
55 faize 7.5 stopaj vererek nasil kar ettin ki
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri