Mal kaptýrma asla sözkonusu olamaz. 17 milyon lot satmak isteyen 300 500 bin lotla at koþturabilyorken dilediklerini yapabileceklerdir. Yaattýklarý belirsizlik zaten tahtayý bu hale getirdi. Bilerek sürdürüryorlar bu durumu. Bir açýklamaya bakar herþeyin tersine dönmesi. Olumlu bir þey gibi algýlanmasýn ama dönüþü de sert olur bu düþüþün.
Borsada alýcýlar da kazanýr satýcýlar da, açgözlüler kaybeder.
Bu kafalarýndaki her ne ise bir seneden fazla sürdü![]()
Kaðýt 2 günde yüzde 13 düþtü, halen daha satýþ devam ediyor. Þirketten ortaklardan hiçbir açýklama yok. Ýnanýlýr gibi deðil. Bizim dýþýmýzda herkes memnun anlaþýlan, ortaklar, yönetim. Bu nasýl kurumsallýk anlaþýlmaz. Yatýrýmcýsýný maðdur etmekte gerçekten kurumsallaþmýþ firma ve ortaklarý. Çok yazýk, alark eþittir her gün yaþanan piþmanlýk.
Kulaðýna haber gelen aracý kurumlar sýrasýyla satmaya devam ediyorlar ama hala asýl satýlacak lotlardan haber yok ve bir lot bile satmadýlar.
Borsada alýcýlar da kazanýr satýcýlar da, açgözlüler kaybeder.
sn paracelsus
mesela þöyle bir açýklama mý gerekiyor![]()
özür diliyoruz. her iki aile de ortalýðý duman ettiler. biz eyi þirketiz bunlarý haketmiyoruz mu denmeli...
bu ortaklar bednamdýr en kýsa sürede satmalýlar. biz yönetim olarak küçük yatýrýmcýnýn yanýndayýz. kahrolsun hakim aileler mi?
bütün ortaklarýmýza hazým için ingiliz sodasý ( karbonat) gönderiyoruz mu?
satýþ henüz baþlamadý. piyasa olayý kötü algýladý ve düþyor. siz yönetimde olsaydýnýz ne yapabilirdiniz?
ha ortaklarý unuttuk þaka yaptýk falan deseler de olur mu... izzet Bey dese ki ben daliaya kýzdým kulaðýný çektim bir daha yapmayacak...
zaten ortak satýþý nedeniyle problem var. Alatonlar diyor ki borçluyuz abi ödemezsek haciz gelecek. Dalia da açýklmayý ayrýntýlý yapsaydý iyiydi ama...
arkadaþlar sinirlerimiz gergin servetimiz eriyor. tamam çokdeðil hiç güzel bir þey deðil. ama adamlar mallarýný satýyorlar ve hoþ olmasa da kredi bulunamýyor. vay efendým borsada patronlar haber mi almýþlar hisselerini satýyorlarmýþ... eyi de sevgili gazatacý dost adam ne yapsýn? ödemiyom dese 3-5 gün sonra haciz gelecek... ben þirket sahibi olsam satmazdým onlar da gönüllü satmýyorlardýr zaten... siz olsanýz þu anda adam gibi bir deðerleme yapýlsa özkaynaklarýnýn hisse fiyatýný geçmesinin mümkün olduðu bir hisseyi 3 otuz paraya satar mýsýnýz? ama diðer taraftan 60 milyon dolar ve iþletme sermayesi pek kolay bulunmuyr ki satýyorlar...
Tuncay turþucudan beklemezdimALARKO çok yükselmiþmiþ... neden yükseldi adamlar neredeyse para bastýlar ve borçlarý ödedikleri gibi kulaklarýndan para fýþkýrýyor. üstelik kendi kaynaklarýyla müthiþ yatýrýmlar yapýyorlar ama senin gibi birisi FK nýn 3ün altýnda olduðunu bilmesi gerekmiyor mu? müthiþ bir akýl tutulmasý var. bu ikinci halka arz sayýlýrmýþ. ALARK bugün halka arz edilse fiyat 1000 lira olmaz mýydý?
Yer Ýmleri