Sn. Tövbekar enflasyona göre çok daha yüksek fiyattan geri alým yaptýlar, geri alým dusunulebilirdi. Ki bu durumda ortak satýþý yapýlazmadý. Ortak satýþýný þirket geri alým yapamiyor tamam. Ama yine de geri alým aciklanabilirdi. Ýkinci olarak, bu satýþa konu hisseler, öncesinde görüþülerek kime satilacaksa (kurumsal, yerli-yabancý, özel ws.) anlaþmasý yapýlabilir ve süreç bu kadar olumsuz bir hale evrilmeden satýþ halledilebilirdi. Sizin de yazdiginiz kötü algý ortadan kalkmýþ olurdu. Diger yazdýklarýnýza yorum yapamýyorum🙂
açýklanamaz... o kararý alacak olanlar satan kiþiler...kurumsal anlaþmalar yapýlmalýydý ve hisse fiyatý düþmeden bunu yapmalýydýlar. mantýk ayný þeyi söylüyor ama yapmadýlar. diðerinde hemen yapmýþlardý ( ALATONlar) acaba forumda da dile getirilen baþka amaçlarý mý var? biraz ortalýðý ýsýtmak için espiri yapsam da yapýlacak olan hazmetmeye çalýþmak ve beklentiyi korumak bence
o zaman pandemide 12 liradan alýnan THY neden yükseldi denmiyor... geçen yýl 80 liralardan alýnan ve o kadar temettü veren ve kar patlamasý yapan TÜPraþ neden ayný kefede deðil. Aygaz hakeza...
Yükselmelerinin altý dolu. Söke un gibi deðil yükselme trendleri. adamlar kar ettiler ve bu sayede borçlarýný ödeyerek piyasayaçok güçlü girdiler... abi çok yükseldi. doðrudur 4 ten aldým... daha önce 1.7 den de ladým ( ben dahil kimse cesaret edemiyordu almaya çaðdaþýn psikolojiyi bozmasý nedeniyle) ama þu fiyatta da 130 lirada da ucuzdu ALARK...
8.11.2018 ..... 1561, 1582 VE 1605 sayýlý mesajlar.... Tübekar abem.... çaðdaþlar bizi yýldýramadý...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=28051&page=41
Son düzenleme : 0101; 12-12-2023 saat: 18:29.
bu da 14/11/2018 tarihinde 1706 nolu mesaj
"ben kendi adýma keþke bir kenara 100 000 lot atabilsem diyorum... emeklilik için güzel bir yatýrým olurdu ama bu fiyatlarda kalmasý pek mümkün gibi görünmüyor eðer Romanya ve bizim tren projeleri olur ise pek alýþ fýrsatý vermeye devam etmez sanýrým (malum memur maaþýyla her ay alabileceðiniz miktar sýnýrlý)... hazýr fýrsat veriyorken her ay alýp bir kenara atýyorum. deðil orta uzun vadede bile satmak pek içimden gelmeyecek..."
ne dedi isek o olmuþ...
Temel analizi saðlam ve projeleri olan bir þirket düþer, kalkar...en sonunda hak ettiði yeri bulur..
tübekar abem...
2018 kasýmýnda bu hisse hurda teneke fiyatýndaydý.....
bu yýl gümüþ fiyatýný gördü...
þimdi bakýr fiyatýna düþmüþ durumda...
inþallah bir gün altýn fiyatýna da gelecek...düþüncesindeyim..
Hayýrlý olsun.....2023-12-12 Baðlý Ortaklýðýmýz Alarko Enerji A.Þ. Yönetim Kurulu tarafýndan,
Alser Alarko Sermaye Yatýrýmlarý Holding Anonim Þirketi'nin 320.000.000,00 TL olan esas sermayesinin 550.000.000,00 TL'ye tezyidi nedeniyle sermaye artýþýna 230.000.000,00 TL (Ýkiyüzotuzmilyon Türk Lirasý) ile iþtirak etmeye, genel kurul kararý gereðince iþtirakin tamamýnýn ödenmesine,
karar verilmiþtir.
Kamuoyuna duyurulur.
Para bol beaaa....!![]()
Yer Ýmleri