Tovbekar arkadaþa katýlýyorum. Bu þirket baya baya ucuzladý. Fk orani baya cazip durumda. Pahalý deðil. Þiþirilmiþ birçok hisse var piyasada. Büyüme hýzý ve yatýrýmlarý da iyi olan bir þirket. Yalniz bu lotlari satan þirket yöneticileri bence þimdiden piþman olmuþlardýr. Çünkü 120-130 dan satmak varken þimdiki bu fiyattan satacaklar ki, bu fiyatlar çok düþük kaldý artýk. Bankadan kredi çekselerdi bu fiyatlara göre daha avantajli çýkarlardi muhtemelen. 130 dan 90 a geliceye kadar %40 gibi bir düþüþ oldu maalesef. Yöneticilerin bu yaptýklarý adimla piþman olduklarýný düþünüyorum. Ama onlarda muhtemelen baþka çare bulamadýlar sanýrým. Ama saðlýk sektörü de gayet iyi bir sektördur. Oradan da iyi para kazanacaklarini düþünüyorum ama bize faydasi olmaz galiba. Ama yakin zamanda yukari döner grafiði bana öyle geliyor. Tavsiye icermez
2020 mart itibarý ile grafik olarak verebilirim .
Dip NoT : Chf Fiyat olarak verdim TL de enflasyon etkisi fazla diye. Yoksa TL de var .
31 Mart 2020 Tarihi itibarý ile Fiyat 3.90 TL idi . ( Chf Kur : 6.8819 TL idi ) .
Ayný karþýlaþtýrma Pd/dd vs Chf Fiyat olarak aþaðýda, FK holdinglere uygun deðilse diye...
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
holdinglerde f/k düþük olur, f/k ya göre deðerleme yapmak yanýltýr...
Bu akþam seans kapanýþýný bekleme nezaketini ve hassasiyetini göstererek gönderilen bu KAP hakkýnda yorum yapacak bir arkadaþ varmý...
Ýyi biþey mi , kötü biþey mi.
Not: Gerçekten anlamadýðým için soruyorum, ama hislerim iyi bir KAP gibi geldi "Kötü olsa cuma günü olduðu gibi seans içinde, üstelik hazmedecek zaman bile kalmasýn diye kapanýþa 1 saat kala filan gelmeliydi"
Ayaðýný Sýcak Tut, Baþýný Serin.
Kendine Bir Uðraþ Bul, Düþünme Derin Derin... Hz. Mevlana...
Ýkinci konu dediðinize bende katýlýyorum. Yapý Kredi de Piyasa kapandý satmaya karar verdik diye KAP attýlar , býrakýn günleri, ayný gün gecesi 11 de þuraya þu fiyattan sattýk diye bir KAP daha attýlar. Niyet böyle olur.... Ýþi konuþmuþ , piþirmiþ, alýcýyla anlaþmýþ, satýþý belkide yapmýþ bitirmiþ, haberi arkasýndan atýyor...KOÇ Farký....
Ayaðýný Sýcak Tut, Baþýný Serin.
Kendine Bir Uðraþ Bul, Düþünme Derin Derin... Hz. Mevlana...
Yer Ýmleri