Dün 96yi gören kaðýt bugün 88. Gerçekten içler acisi. Lanet gelsin yapacaðýnýz tahtaya da, satacaginiz lotlara da. Yazýklar olsun.
Satmayý düþünüyorum diye kayýt yapýlýr. Daha doðrusu kurulan cümle önemli Nama yazýlý hisselerimi hamiline yapmak istiyorum denmiþtir. Ýllaki Satacam dediðini sanmýyorum . Hisse sahipleri kendilerini kýsýtlayýcý cümle kurmak istemez. Ýmzalý metine bakmak lazým. Mutlaka bir döneklik yapmaya müsait açýk kapý býrakýlýr. "2 sene içerisinde satmayý düþünüyorum " demek gibi . Yani önemli olan baþvuruyu yapan kiþinin imzalý metinde ne yazdýðýdýr. Piyasanýn yorumu baþka bir þeydir.
Ben Firma sahibinin binbir emekle kurduðu bu firmayý yýllarýn dibine vermesini ben akýlýca bulmuyorum. Hatta bu insanlarý aptal olmadýklarýný düþünüyorum. Satmak isteyen neden dipten satsýn ki ? Kaðýdý 300 TL yapar yolda herkese devreder. Bunun 1001 yolu var.
''Þahsi portföyümde bulunan ve borsada iþlem görmeyen nitelikteki 6.525.000,00 adet ALARK paylarýmýn borsada iþlem gören niteliðe dönüþtürülmesi amacýyla Merkezi Kayýt Kuruluþu nezdinde kayýt sürecine baþlanmýþtýr.''
Sonuç : Satmak Amaç deðil Ýþlem görmeyen lerin iþlem gören e dönüþtürülmesi.
Ref : KAP
Son düzenleme : Baygeorge; 19-12-2023 saat: 12:56.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
size katýlamýyorum sn baygeorge
ALARK ile ilgili oyun mu var yoksa baþka þey mi bilmem ama bir þekilde piyasada analistler dahil her þeyde problem var... Bir yanda hisse deðeri 7 milyar euro olmalý diyem ama almak için beklerim diyen analistler, bir yanda bizim gibi bakkal hesabý yapanlar, bir yanda ise her þeyi karýþtýrýp kötüleyenlerin olduðu sýrf düþsün diye her platformda hesap açýp sadece vara yoða ALARK kötüleyenleri gördüðümüzde psikolojik oyunun bizim üzerimizde oynandýðýný düþünmeye baþladým... kesinlikle satmamýz isteniyor ama bir þekilde kiþiler yanlýþ...
deseler ki üretimde problem var var mý yok:
deseler ki satanlar açýklama yapsýn_ dedikleri þu þirket sattýðý hisseler ile ilgili açýklma yapsýn var mý böyle bir þey yok...
þirket açýklma yapsýn neden düþüyor yazarsýnýz sorarsýnýz onlar da açýklamlar dýþýnda bir þey yok derler geçerler çünkü þirket kendisi bir þey yapmýyor...
deseler ki yönetim kötü yok yönetim çalýyormuþ pardon nereden? Türkiyeye yaptýðý yatýrýmlarla þirketin içini boþaltýyormuþ... boþalttýklarý þirket buysa ülkemizde boþ þirket bilinmiyor demek ki?
efendim bir gece bir kararname ile el konulacak diyen bile var
þirketin suçlu olduðu bir þey var sosyal medyada bu gerileri takibe aldýrýp bir dava ile baðýrtacak...
ben bu spekin ya da iplikçinin çaðdaþ dahil bizi hafife aldýðýný düþünüyorum. biraz daha tutarlý kiþiler bulmalý. ama bilgi sürekli kirlendiði için ve derinliðine þirketi bilenler kalmadýðý ve yazmadýðý için analistler dahil bilgiyi aramýyorlar bile...kendi adýma yýldým ama yatýrýmýmdan deðil. eðer bir gün buralarý terkedersek istedikleri gibi at oynatacaklar ve SUR yapýnýn bile tavan tavan gideceðini düþünen yatýrýmcý kitlesi ile karþý karþýyayýz ki artýk piyasa oturana kadar kendi adýma malýma sahip çýkmaya çalýþýrým... belki de bir kýlýç da biz koymalýyýz ALARK fiyatý ne zaman özkaynaklarla eþitllenir gibi yani PDDD ne zaman 1 in altýna düþer![]()
eðer sur tatil de tavan tavan gitseydi gerçekten artýk buralarda yatýrým da yapýlmaz demek üzereydim...
zinhar yatýrým tavsiyesi deðildir...
Yer Ýmleri