Dolasimdaki pay yuzde kaç oldu..
Ben de hala 33,62..
Dolasimdaki pay yuzde kaç oldu..
Ben de hala 33,62..
Efenim, endeksin 0.7 düþtüðü þu sýralar 2 civarý eksi olan Alark sebepli stres ile latife yaptýðýnýzý düþünüyorum.
Bugüne kadar sattýklarýný geçtim.
Hisse likiditesi artsýn, deðer tabana yayýlsýn gönüller bir olsun, satacaðým denmiþ
Kredi ödemem var, satacaðým denmiþ
Kredi ödemem var, satacaðým denmiþ
Deðerli ortaklar açýkca satacaklarýný beyan etmiþler. Daha önce dönüþtürdükleri hisseleri de satmýþlar
ancak siz amaç satmak deðil diyorsunuz. Umarým haklýsýnýzdýr ancak satmayacaklarýný beyan ettikleri
yeni bir kap bildirimi göndermeden, negatif ayrýþmalar dewamke
Bu güne kadar satacaðým deyip te satmayanlara bakarsak ne sonuç çýkar ?
Hatta Satýþ yapanlar nama yazýlý olanlarý satýp hamiline olanlarý baþka bir yerden
toplamýþ olmadýðý konusunda kesin bir bilginiz var mý ?
Benim kesin satýyorum dese bile inanasým gelmiyor. Nama yazýlýdan hamiline
geçiriliyor sonrasý karanlýk diyorum . Benim bakýþ açým paranoyaktýr.
Herkesin her söylediðine inanmam hele hele iþin içinde para varsa !..
tabi ki siz herkes doðru söylüyor diyerek inana bilirsiniz .
Tabiki günün sonunda her evrak sattýðýný size gösterecektir.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Satacaksalar satsýnlar, her ne b.k yiyeceklerse bir an önce yesinler. Kabak tadý vermeye baþladý.
Az insan çok huzur
Borsada alýcýlar da kazanýr satýcýlar da, açgözlüler kaybeder.
Zaten 9 iþlem günü kalmýþ aksiyon alabilmeleri için , herhalde 1 ocaktan sonra bilanço dönemine girildiði için satýþ yapýlamýyormuþ .Yunus Þahin den dinlemiþtim.
Üstadým zaten ayný þeyi söylüyoruz. Satacaklarýný KAp a bildiriyorlar sorun yok . Ben diyorum ki Nama yazýlý olanlarý hamiline cevirdiler tahtada satarlar hesaplarýndan düþerler ama diðer baþka bir hesaptan Yurt dýþý mesela alýrlar. Onlarýn aldýðýný dahi bilmeyiz. Yani sizde sýkýntý yok bende paranoyaklýk var. Bu beklentili Temettülü kaliteli vs vs bilançonun ortak satýþýna raðmen buralarda durmasýna hayýflanýyorum. Bu da dert deðil bu durumu da alým için fýrsat diye görüyorum.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
10 dk da yüzde 2.5 düþen çok karakterli, bol kademeli, aracý kurumlarýn elinde oyuncak olan, yönetimin bizimle birlikte izlediði, ortaklarýn hisse satýþ haberiyle sürekli olarak düþürdüðü, bu düþüþü seviyor olmalýlar ki, ancak daha da düþmesi için hisse satmadigi, fksi 2.95 pd/ddsi 1.62 olan, kimsenin bulaþmak istemediði, her gün düþen, sýnýrlarý zorlayan, umut tüketen, muhteþem! Hisse.
Yer Ýmleri