Alt kademeye yazýp bekliyor alanlar. Her kademeye hunharca nasýl basýlýr öðrenin
Alt kademeye yazýp bekliyor alanlar. Her kademeye hunharca nasýl basýlýr öðrenin
þirketin önüne takoz olmasalar 200 lerden daha rahat satarlardý... neden öyle yapmayýp baský kurarlar anlamadým. belki de anlamak istemedim... yönetimde CEO ve sanýrým Ýzzet Garih dýþýnda pek de .... ötesini yazmayayým...
dediðim gibi ben satmayacaðým. uzun vadede bu açýklýk da iþime gelir. sadece tahtayý öðrenmeye çalýþýyorum. 2017 de 1 dolara verdikleri mallarý þimdi aramadýklarý kesin. gün gelecek birisi yazacak 2023 te þu fiyata satmýþlar diye... bundan eminim sanýrým
Bugunde baya iþlem oldu..
2 milyon lot ta bugün dagitilsa bari..
Mubarek cuma ya kadar bitirseler..
Kulaktan kulaða yayýlan dürüstlük yalanýný ne zaman terk edeceksiniz merak ediyorum.Onlar ile ticaret yaptýn mý hiç? Yap ondan sonra gel dürüstler de. Piyasada alacaklarýna borç takýp Ýsrail'e gidenleri biliyor musun?
Dediðim gibi; Paranýn olduðu yerde dininde, ýrkýnda bir önemi kalmýyor. Baba oðlunu öldürüyor, ötesi var mý? Ondan dolayý þu Yahudi ticaret güzellemesini býrakýn ve biraz etrafýnýza bakýn.
Bu hisse özeline gelirsek 2018 yýlýndan beri zaten ne yaptýklarýný görüyoruz. Þirket kendine geldi dedik. Alarko'larýn eski karýn aðrýlarý yine hortladý. Hisse satmanýn dürüstlük ile alakasý var dostum. Patronun baský kurmak için satmadýðýný nereden biliyorsun? (Ben iyi niyetli olarak paranýn "Alvimedica medikal" borcu için satýldýðýný düþünüyorum. Belki ondan sonra bunu halka arz ederler ki onun bizim hisse ile alakasý yok).
Hisse satmak öyle saf bir þey deðil.
Bugün iþ bankasi ile karþýlýklý islemler olmus..
Satan yine gedik yani Alatonlarin fonu..
Alanlarda iþ bankasý olmasi manidar mi bilmiyorum..
12 nin yarisindan fazlasi satildi..
Cumaya kadar bitirecekler sanki,hýzlandýlar baya..
1.3 milyon satis var alaton fon dan..
700 bin alis isbank tan..
Son dk a basmalarý garip oldu mal karþýlandý ama birileri tekniði bozmaya çalýþýp alttan alma derdindeler
Yer Ýmleri