Açýklamanýz için çok teþekkür ederim. Alarkodan beklentim yüksek , uzun vadede yapmak istiyorum. Üst üste patron satýþlarý hisseyi çok yordu ,tarým alanýndaki yatýrýmlarýn uzun vadede þirketi çok büyüteceði kanaatindeyim.Ýnþallah bu yýlýn ikinci yarýsýndan itibaren az da olsa tarým alanýndaki yatýrýmlardan sonuç alýrýz.
Bu iþlerden çok anlamadýðým için soruyorum, eðer yasal süreler içerisinde bu kayýt yaptýrýp, satacaðým diyen kiþi ve kiþiler satmazsa bunun bir yaptýrýmý yok mu ? Hiç unutmuyorum hisse pozitifken satýþ haberi gelince -7 yapmýþtý. Zaten o günden beri bayýr aþaðý gidiyor. Yani bu da bir tür manipülasyona girmiyor mu ?
Durmak yok yol devam..Baðlý Ortaklýðýmýz Alarko Tarým Sanayi ve Ticaret Anonim Þirketi tarafýndan; ana faaliyet konusu tarým ve seracýlýk olan Sanrose Tarým Sanayi Ticaret Anonim Þirketi'nin toplam sermayesinin %25'ine denk gelen 15.000,00 TL nominal deðerli 600 adet hissesinin belirlenen kapanýþ þartlarýnýn yerine getirilmesi koþuluyla 5.000.000,00 USD karþýlýðý Türk Lirasý bedelle satýn alýnmasýný öngören hisse devir sözleþmesinin 08.01.2024 tarihinde imzalandýðý, hisse devir sözleþmesi uyarýnca, hisse devir bedelinin kapanýþ tarihinde birtakým düzeltmelere tabi tutulacaðý ve nihai devir bedelinin kesinleþtiðinde duyurulacaðý daha önceden kamuoyuna duyurulmuþtu.
Hisse devir sözleþmesi uyarýnca yapýlan düzeltmeler neticesinde nihai devir bedelinin 4.645.180,00 USD karþýlýðý Türk Lirasý olarak belirlenmesine, avans olarak ödenmiþ olan 1.500.000,00 USD karþýlýðý Türk Lirasý bedelin nihai devir bedelinden mahsup edilmesine karar verilmiþtir. Bu doðrultuda, Sanrose Tarým Sanayi Ticaret Anonim Þirketi'nin toplam sermayesinin %25'ine denk gelen 15.000,00 TL nominal deðerli 600 adet hisse 15.01.2024 tarihi itibarýyla Baðlý Ortaklýðýmýz Alarko Tarým Sanayi ve Ticaret Anonim Þirketi tarafýndan devralýnmýþtýr.
Kamuoyuna duyurulur.
Gündüz "silkele süleyman düþecekler" ,
akþam yeni yatýrým.haberleri....![]()
Son düzenleme : 0101; 15-01-2024 saat: 22:27.
Satacaðým demiyor , Sadece " Adýma kayýtlý olan hisseleri hamiline çevirdim " ( Borsada Satýlabilir hale getirdim, istersem her an satabilirim) demekte. Yani Bu duruma yorum getirenler satacaðý kabulü ile kendi fikirlerini söylüyorlar. Hiç satmayabilir teoride sonsuza kadar da bekletebilir . Bu sebeple bu bir manipülasyon olmadýðýný söyleyebiliriz. Aslýnda Býst te yatýrým yapan herkes de bir þekilde satmak için hisse almýyor mu ? Gerçekte Kimse sonsuza kadar beklemeyi taahüt etmiyor. Benim de naçizane bilgim bu þekilde saygýlar.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
bugün Tuncay turþucunun bir ifadesinde duydum, hangi programý idi bilmiyorum ama " iþadamlarý hisselerini kote ettirerek kredi kullanabilirler, teminat olarak verebilirler " gibi bir ifade kullanmýþtý...yeni duyduðum için böyle bir ihtimali de hesaba katmalýyýz diye düþündüm. aslýnda halka açtýk kredi kullandýk teminat olarak daha likit olduðu için bunlarý gösterdik denmeyecek ama....
Yer Ýmleri