Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Defter deðeri 94,25 Tl'ye çýkan, Kapalý örtü tarýmda devleþmeye devam eden, parasal pozisyon zararlarý ve vergi varlýðýndaki azalýþ gibi hikayeden kar azalýþý saðlayan bu þirketin hisselerini topluyordum. Artýrarak devam edeceðim. Ýnþallah macup etmez. Kýsa vadeli deðil tabi yaklaþýmým. Alana da satana da hayýrlý olsun. Ýlk kez mesaj yazýyorum. Ama hisse ile ilgileniþim 1 yýlý geçmiþtir.
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Kasadaki döviz cinsi likit varlýklar...
2022-2023 arasýnda USD/TL %56,8 artmýþ ....
UFRS'ye göre kullanýlan YDO % 64,77 ....
Döviz varlýklarýndan dolayý bilançoda zarar mý yazýyor !!!!!!!!!!!!
Çok güzel sistem...
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Þirket ile ilgili tek kötü bir yazý yazamam. Güzel þirket. Yatýrýmlarý güzel vs. Ama þirketin patronlarý ve ortaklarý ile ilgili tez yazabilirim.
Geçen hafta yaþadýðýmýz olay. Sosyal medyada dile getirilen "Sýzdýrýlmýþ bilanço" olayý. Birileri bunun üstünü örtmek için "Sýzdýrýlmýþ Bilanço" yok diye tweetler atmaya baþladý. Alarko'da olanlar bilir ki, geçen hafta pazartesi baþlayan ve Perþembe artýk iþin nirvanasýna ulaþan satýþlarýn hiç birisi normal deðildi.
Ben bir operasyon yapýldýðýný düþünüyorum ve bu operasyon öyle perþembe deðil, Alarko'nun %10 yükseldiði gün baþladýðýný düþünüyorum. Þirket þayet yatýrýmcýsýný koruyacak ise üzerine gider diyeceðim de iþte...
2018 yýlýndan beri hep ayný hareketler ve olaylar. Ortak satýþlarý vs olur, hisse baskýlanýr vs.
Yani þirketin patronlarý ve yönetimi güvensiz. Güven duyulmayan þirket ne kadar iyi olursa olsun küçük yatýrýmcý için kötüdür. Sizleri korumazlar çünkü.
Bakýnýz Amerika'da Alphabet. Yani namý-deðer Google. O da yönetim olarak kötü. Bundan dolayý oradaki yatýrýmcýlar tarafýndan sevilmez.
VUK 'a göre YDO % 44,23 .
Vergi dairesine %44,23 üzerinden kar gösterip!! beyanname verip vergi veriyor ....
UFRS'ye göre bize zarar mý gösteriyor yeni EM sistemi???
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
velev ki ÝMF ile anlaþýldý ülkeye para yaðmaya baþladý o zaman RÝVA da MASLAK da Sarýyer de Antalya da hatta çekmeceler de devreye girer. aksi takdirde ülkede inþaat sektörünün önü pek de açýk deðil. belki de 6 yýlda bir çok þey düzelir inþaAllah ... bakalým o zaman þirket hedef deðerinin dörtte birinden fazla olabilir mi deðer![]()
Yer Ýmleri