sn shichinin
ALARK TÜrkiye kadar kötü yönetilmiyor... Güzel yönetilen ama bir þekilde yatýrýmcýlarla barýþamayan bir þirket... Hele de Merkez Bankasý![]()
ALARK geçenlerde yazdým Kýrklareli DGS de yanlýþ yatýrým yaptý. Riva hakeza uzun zaman daha proje yapýlmayacak ise ölme eþeðim ölme...
ama hem MERAM, HEM CENAL güzel yatýrýmlardý ve güzel yönetiliyorlar. Eðer borç bataðý içinde olsalardý o zaman müthiþ bir EM karý oluþacaktý. ve sonuçta eski METAÞ gibi Çukurova-Kepez Elektirik gibi þirketlere dönüþmeleri mümkün olacaktý...
Ortada bir deðer yok olmadý... ona bakarsanýz SÖKEUN defalarca yazdým bir deðer oluþmadý illizyon yapýldý. korkarým önümüzdeki dönemlerde bu halka arzlarýn geldiði yerleri çok acý hatýrlayacaklardýr...
CEO yanýldý ve yanýltýldý... yanýlmamalý idi yanýltýlmamalý idi.. bakalým bundan sonra ne olacak. ama ben kendi adýma Tarým, Havacýlýk, Enerji depolama bana uygun olmasa da otelcilik hususlarýnda ve sermaye þirketinde güzel bir ufku olduðunu görüyorum. kendi þirketim olsa böyle bir yönetici ile çalýþmayý isterdim...
kimbilir bakarsýnýz bunlarýn altýndan baþka çapanoðullarý çýkabilir... uzun vadeli yatýrýmcýlar açýsýndan pek problem de görünmüyor.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri