Beni ilgilendiren bir konu kalýp, kalmadýðýna müsadenizle ben karar vereyim.Sn Shichinin, aydýnlatmanýz için teþekkürler. Alatonlar kesin satmýþlar ve sizin için konu kapanmýþ. Artýk sizi ilgilendiren bir konu da kalmamýþ müsadenizle ben Alarko da satýþta sona yaklaþýldýðý , kaðýdýn dip olduðuna inandýðým ve gelecek vaad eden stratejik yatýrým yapan bir holding olduðu için almaya çalýþýyorum. Sürekli de alýyorum. ZAmanýnda 550 TL den egeen aldýðýmda 55 TL den egeen alanlarýn benim hata yaptýðýmý söyledikleri gibi bir durumdayýz. Bana ucuz gelen demek ki size pahalý geliyor. Düzenli olarak ve acýmasýzca 7 sene alan biriyim ve Þirket verilerine sadece temel analiz ile bakarým asla teknik analiz kullanmam. Sizin bu hisseyi beðenmemenizi anlýyorum ama satýlan her lota da ciddi talibim. Sadece alým da yapmam speðin trade yaparken kar 'ýna da talip olurum . Son olarak hissenin baþka bir elden veya yerden toplandýðýna da inanýyorum. EM yeni bir olgu bir doðru çizmek için 2 noktaya ihtiyaç olabilir ama bir polinom çizmek için daha çok nokta gerekiyor bilançolarda bu durumun görülmesi gerekiyor 6 ve 9 aylýk bilançolar bana 8 nokta verecek ( 2023 6ay ve 9 ay da beraber açýklanacak ) o kadar bilgi ile Alark a uygun bir polinom mutlaka bulacaðým 4 veri ile tahmin yaparýz ama 8 veri ile geleceði öngörebiliriz.
Saygýlar ,
Dip NoT : Bu bildirimler ile sattýklarýna inanýyorsanýz kaçýn kurtulun ama para piyasalarý paranoyaklarýn kazandýðý bir yerdir. Her duyduðunuza hatta gözünüzle gördüðünüze daha da ileri gideyim elinizle tuttuðunuza dahi inanmayýn. Para piyasalarý sizin ne duymanýz, ne görmeniz, ve de ne hissetmeniz gerektiðini planlayan kurumlar ile doludur. Yeri gelir Bilançolar bile illizyondur. Stratejilere göre hareket edilmesi gereken zamanlar olur.
Kasýmda ABD de enflasyonun ve Faizlerin yükselmek zorunda kalacaðý ve Emlak borsa balonunun arka arkaya patlayacaðýna inandýðýmý da ekleyeyim. Çok paranoyakça oldu kusura bakmayýn.
Size hayatta ve yatýrým maceranýzda baþarýlar dilerim.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri