cepten girmekte problem var ben de masaüstünü kapattığımda giremiyorum. ama bu taleplerinizi yönetimden rica linkini koydum bildirin. gelen mesajı da
https://www.hisse.net/topluluk/threa...n-rica/page395
cepten girmekte problem var ben de masaüstünü kapattığımda giremiyorum. ama bu taleplerinizi yönetimden rica linkini koydum bildirin. gelen mesajı da
https://www.hisse.net/topluluk/threa...n-rica/page395
Yine satsam alttan alsam diye düşünmüyor değilim ama bu sefer sanki 1-2 ay içinde 110 ları görüp sonra sarkar gibi bir yüksel ihtimal de yok değil)
"Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"
Dayanamadım 106 liradan 5.000 tanecik salladım. 102 lere gelirse alırım.
"Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"
Tekfen sadece birkaç yıl içinde doğru hesaplanmamış proje batıklarıyla bu duruma düştü ve yurtdışı müteahitlik hizmetleri veren Alarko dahil birçok şirketin kulağuna küpe oldu. Tarım işkolunda Alarko ile benzerlikleri var ama ölçekler çok farklı. Toros gübre çok büyük ve dağıtım ağı da güçlü bir şirket. Tekfen'in Alarko'ya nazaran güçlü olduğu bir başka alan Ceyhan'daki lojistik tesisler ve Mersin limanındaki tesisi. Finansallar tarafından bakarsak Tekfen'in durumu iç açıcı değil, Alarko'nun bu alanda üstünlüğü var. Tekfen hisse devri hikayesiyle birlikte daha yükaek bir şirket değerine ulaştı. Oyak holdingin Tekfen'e ilgisi bir veya iki kelime ile açıklanabilir. Tarım ve liman. Alark hissesindeki hareketlenme sanırım dolaylı yoldan bile olsa Tekfen değerlemesinden etkilenir..
Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.
Leyla Ablam sağolsun bu akşam tatlı niyetine EJDER meyvesi yiyeceğim 😂😂😂 DEJAVU mu olduk ne şaka maka. Bu kadına ne kadar para lazım![]()
Borsaya kote hisse bitti çok şükür..yeni sezon şimdi başlıyor..
Yer İmleri