sn 101
bu topice bir yazý yazýldýðýnda hemen beni uyarmasý için nasýl alarm kurulur ? sizin çevreniz geniþtir bir öðrenip beni de alarmlayalým.ben kendi adýma teknolojik fakirim ama mesaj düþer düþmez okuyucu
çoðalýyor
sn 101
bu topice bir yazý yazýldýðýnda hemen beni uyarmasý için nasýl alarm kurulur ? sizin çevreniz geniþtir bir öðrenip beni de alarmlayalým.ben kendi adýma teknolojik fakirim ama mesaj düþer düþmez okuyucu
çoðalýyor
Gençler bilir...
Teknoloji özürlüyüm...
Belki de topiðin en ihtiyarý benim......![]()
biraz daha bilinmeyenlere ekleyelim...
mery teyze evvelsi gün aldýklarýný geri vermeyip virmanlamýþ... globalden bulaþtý muhtemelen. gerçi bazý yerlerde bunlarýn fonlar olduðu söyleniyor ama fonlarýn da yapýsý çok önemli. mery teyzenin alýþlarý da sata sata bitiremeyen yabancýlarýn alýþlarý olsa bari![]()
Genç deðilim ama... Þöyle bir çözüm önerebilirim:
1.Görsel:
-Masaüstü görünümünde, konu baþlýðýnýn sað üst köþesinden "Seçenekler"1 sonra "Bu Konuya Abone Ol"2 seçimlerini yapýn.
2.Görsel:
E-posta ile bildirim almak istiyorsanýz, açýlan pencerede "e-mail ile anlýk bildirim"3 seçeneðini þeçin.
![]()
sn asap, sn 101 ve sn human teþekkürler dolaþ da gel demeyene kýsa notlu itibar gönderilmeye çalýþýldý
Bu at hýrsýzlarý bilançoyu ne zaman açýklayacak. Benim aklýmda kalan 27 eylül. Geçen birisi 13 eylül yazmýþtý sanýrým.
Yer Ýmleri