https://www.sahibinden.com/ilan/emla...74348691/detay
Alarkonun bilançolardaki deðerlerini nasýl minik gösterdiðine dikkat çekmek istedim....
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...74348691/detay
Alarkonun bilançolardaki deðerlerini nasýl minik gösterdiðine dikkat çekmek istedim....
2016 yýlýnda Alamsaþ'ýn arsasýný USD/m2 750 den satmýþlar .
https://www.kap.org.tr/Bildirim/500186
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
"Barýþ YILMAZ
@brs_ylmz
·
23h
3 Ekim kapanýþ 47.64
17 Ekim kapanýþ 70.80
Bu süre içinde þirket ve hakim ortaklarda alým iþlemi yaptýlar ve %48.6 prim yaptý hisse."
TEkfende sn barýþ yýlmazýn mesajýndan tam anlayamadým yeriyor muydu övüyor muydu! malumaliniz Tekfen dün bir kap gönderdi ve vehbinin kerrakesi ortaya çýktý. meðersem þirket ve hakim ortaklarýn alým sebebi açýkmýþ , bak sen Traým halka açýlacakmýþ...gerçekten artýk kör gözüm parmaðýna bile demeden aleni iþler yapýlmaya baþladý...
neden buraya taþýdým kalsýn lazým olur belki...
ülkemizde son zamanlarda gerçekten müthiþ bir anormallik var... malumaliniz aralarda serpiþtirmiþtim borsa ile hayat geçmez deyip çiftçilik ki mecburi idi yaparken baktým ki beceremiyorum halý ve kilim koleksiyonu yapmaya baþladým...Eðer ülke ekonomisinde veya dünyada bir düzelme olur da bitpazarýna nur yaðarsa bakarsýnýz borsada biriktirdiðimiz gibi voliyi vurabiliriz... hem de r,isk daðýtmýþ oluruz. çok meþakkatli ve sabýr isteyen bir iþ... beyefendiye yurt dýþýnda iken memleketimizin nadide bir halýsý sergide satýlmýþ... 2700 dolar. sanýrým o ülkeden bu halýyý getirmek epey bir maliyete sebep olmuþtur. þimdi satýlýk ilanýnda 1000 dolar koymuþ. bana siz ne düþünüyorsunuz dediðinde cevap veremedim. 500 dolar bile beni zorlar ise veya piyasasý o ise adamcaðýza ne diyeyim... bir de tersine örnekler var. eskiden eþekler için yapýlan heybeler vardý. hanýmefendi ilana koymuþ. bir kaç þey daha var fiyat 5 TL. muhtemelen kök boya da deðildir. 5 TL meðerse 5 milyon TL imiþ. yakýnlarýmda olsalar Allah yarattý demeyeceðim... geçtiðimiz günlerde bir halý ki hiç bir orjinalitesi yok fiyatý 200 000 000 milyon koymuþ... tekrar tekrar baktým 200 000 dir yanlýþ görmüþümdür diye gerçekten 200 milyon... ulan o halý ile birlikte sülaleni satsan o para etmez diyesi geliyor insanýn.
imdi bu anomaliyi baðlayacaðýz. bazýlarý bu rakamlarý beðenmiyorlar... sn britishin mesajýndaki rakam arada kalýyor o da hisse baþý 5,58 TL...
bu rakamlara Tuzla arsasýný eklediðinizde fiyat sanýrým 100 milyon dolarýn çok üstüne çýkmakta. tabii ALSÝMdeki kepazeliði yaþar isek aðzýyla kuþ tutsalar kimseyi inandýramazlar. bence bu defa arsayý satacaklar. kendileri depo kurup iþletmeye verseler muhtemelen daha iyi olurdu ama... bu arsa da muhtemelen enerji depolama ve uçak dönüþüm iþlerine gidecek yatýrýmlarda kullanýlacak...
zinhar yatýrým tavsiyesi deðildir...
not gevezelikler güzelleme deðil hasbýhal içindir. uzun vadede beklemeye razý olsam da benim de moralimi düzeltmeye ihtiyacým var...
Üstâdým;
Þu hali iþine ben de merak sarsam mý?
Ýstanbul merkezli ilanlar da bolca.
Tabii nerede koruyacaðým? O þimdilik muamma.
Bir halýdan anlama kursu ile mi baþlasam?
Var mýdýr öyle kurs?
Ne yapalým bu alarkocular tozumuzu attýlar. Bari biz de halý tozu atarýz..![]()
sen topla ben muhafaza ederim... bak hiç aklýma gelmedi ben de ne zamandýr Ýstanbulda bir irtibat noktasý arýyordum. þimdi senin hanýmefendi ( bizimki kaþýk düþmaný olsa da sizinkine laf etmek mümkün deðildir sanýrsam) bir kamyon olana kadar biriktirmeye müsade eder ise bu iþ olur
.
bu ALARKçýlarýn tozunu atacaðým atmasýna da þu kirazlýðý satamadýk... aslýnda satýlmasý gerekmiyor bu haliyle de hedeflediðim fiyatlar beni tatmin eder. kirazlýðý satabilsem 2028-2030 arasý ömrüm olursa Alarktan kazanacaðým para ile þehir merkezinde büyük bir maðaza açýlýþý yapabilirim diye düþünüyordum.
Evde kitaplarým ve ben fazlalýðým.
Kitaplarýmýn çoðunu okullara baðýþladým.
Kalanlar ve ben sýðýnacak bir yer arýyorum.
Denk düþse mahalle arasý bir dükkan alýp gündüzleri orada geçireceðim.(:
Yer Ýmleri