Ata Yatýrým
ALARK – Alarko Holding için hedef fiyatýný
164 TL ve tavsiyesini “al” olarak sürdürdü.
https://rotaborsa.com/alarko-holding-alark-hisseleri-icin-hedef-fiyat-aciklandi-3/
Ata Yatýrým
ALARK – Alarko Holding için hedef fiyatýný
164 TL ve tavsiyesini “al” olarak sürdürdü.
https://rotaborsa.com/alarko-holding-alark-hisseleri-icin-hedef-fiyat-aciklandi-3/
Þirketimiz Yönetim Kurulu'nun 29.05.2024 tarihli kararý ile baþlatýlan pay geri alým iþlemleri kapsamýnda; Þirketimizce 04.11.2024 tarihinde Borsa Ýstanbul'da pay baþýna 83,95 TL - 83,00 TL (aðýrlýklý ortalama 83,41 TL) fiyat aralýðýndan toplam 119.500 TL nominal deðerli ALARK paylarý geri alýnmýþtýr.
2.327.343 + 119.500 = 2.446.843
ben de geri alým yapacaðým da benim kirazlýk satýlmýyor...
metrekaresi 350 lira keçiborluda sivil havacýlýk yüksek okuluna 150-200 metre. hadi biriniz alýn da hepsini ALARKa gömeyim ve üzerine beton dökeyim![]()
![]()
...
þimdi akýllý olan ben miyim deseniz mazeretim hazýr. 6300 metrekare arsa niyetine beklesem daha fazla edebilir mi edebilir ama kirazlýk hususunda bakým yapmam için asli iþimi ( mahduma bakýcýlýk) býrakmam gerekecek. veya ona bakýcý bulmam ki satma nedenim bundan mütevellit...
böyle bir süreç olmuþ muydu geçmiþte bilmiyorum. bu kadar karamsarlýk oldu mu hisselerde acaba...
uzun vadeciyiz desek de etkileniyoruz bu süreçten. ekrana bakmamak en iyisi ama bir þekilde her gün bakýyoruz. hele de dýþarýda iþimiz olmadýðýnda iyice kafayý yemek mümkün...
bilginin iþe yaramadýðý dönemler vardý. mesela halka arz çýlgýnlýðý gibi. bu dönemlerde insanlar kýtlýktan çýkmýþ gibi alýyor ve kazanýyorlardý. biz bilinçli yatýrýmcýydýk ya alýnmaz dedik ve bir þekilde epey bir kardan olduk. gerçi o kar benim için doðru muydu bilmem. ama sýra gelecekti bizim hisselere... flamingolar gelecekti...
flamingolar gelmedi... ümidimiz uzun vadeye dayalý olduðu için yeisimizi örtebiliyoruz ama ya kýsa vadeciler... abi 6 ayda þu kadar kazanýr borçlarý öder kendimize de þunu yaparýz diyenler. sipariþleri gelmedi ve gerçekten bir çoðu mahvolmaya yakýn durumdalar... son ümit sarýlýyorlar spek hisselerine. almayý ve satmayý bilmediklerinden oralarda da çarpýlýyorlar...
ümidimiz 2028 yýlýnda... orada da eþek yok ise görün bizdeki avazý...
tübekar abem.....
ben mezara kadar deðil, pazara kadar ortaðým diyorum...... fakat
Þair nasýl demiþ....?
Yere düþmekle cevher, sâkýt olmaz kadr-ü kýymetinden be yaaa...
Þirketimiz Yönetim Kurulu'nun 29.05.2024 tarihli kararý ile baþlatýlan pay geri alým iþlemleri kapsamýnda; Þirketimizce 05.11.2024 tarihinde Borsa Ýstanbul'da pay baþýna 84,00 TL - 81,75 TL (aðýrlýklý ortalama 83,51 TL) fiyat aralýðýndan toplam 179.500 TL nominal deðerli ALARK paylarý geri alýnmýþtýr.
2.446.843 + 179.500 = 2.626.343
Yer Ýmleri