Hep baðdan, bostandan bahsediyorduk.
Artýk havadan sudan bahsedelim.![]()
Nümune dönüþtürülecek uçak alýmýnýn duyurulmasýný beklemek þimdi hakkýmýz.
![]()
Hep baðdan, bostandan bahsediyorduk.
Artýk havadan sudan bahsedelim.![]()
Nümune dönüþtürülecek uçak alýmýnýn duyurulmasýný beklemek þimdi hakkýmýz.
![]()
Site uçmuþ.
https://www.alforaviation.co.uk/
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Þirketimizin, mevcut kayýtlý sermaye tavanýnýn geçerlilik tarihinin güncellenmesi ile ilgili olarak Sermaye Piyasasý Kurulu'na 25.09.2024 tarihinde baþvurmuþ olduðu kamuya duyurulmuþtu. Baþvurumuz Sermaye Piyasasý Kurulu Baþkanlýðý'nýn 29.11.2024 tarihli ve E-29833736-110.03-63592 sayýlý yazýsý ile kabul edilmiþtir.
Kamuoyuna duyurulur.
Ýþbu açýklamamýzýn Ýngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açýklama metinlerinde herhangi bir farklýlýk olmasý durumunda, Türkçe açýklama esas kabul edilecektir.
"Þirket. mülga 2499 sayýlý Sermaye Piyasasý Kanunu
hükümlerine göre kayýtlý sermaye sistemini kabul etmiþ
ve Sermaye Piyasasý Kurulunun 6.11.1985 tarih ve 390
sayýlý izni ile bu sisteme geçmiþtir.
Þirket'in kayýtlý sermaye tavaný 2.000.000.000
(Ýkimilyar) TL olup, her biri l (Bir) Kr. nominal deðerde
200.000.000.000 (Ýkiyüzmilyar) oaya bölünmüþtür.
Þirket'in çýkarýlmýþ sermayesi 435.000.000,*
(Dörtyüzotuzbeþmilyon) TL olup, l Kr. nominal deðerli
toplam 43.500.000.000 (Kýrküçmilyarbeþyüzmilyon)
adet hamiline yazýlý paydan oluþmaktadýr. Söz konusu
çýkanlmýs sermaye muvazaadan ari þekilde tamamen
ödenmiþtir.
Sermaye Piyasasý Kurulu'!!S! verilen kayýtlý sermaye
tavan izni, 2024 - 2028 yýllarý (5 yýl) için geçerlidir. 2028
yýlý sonunda verilen kayýtlý sermaye tavanýna
ulaþýlamamýþ olsa dahi, daha önce izin verilen tavan ya da
yeni bir tavan tutarý için Sermaye Piyasasý Kurulu'ndan
izin almak suretiyle genel kuruldan 5 yýlý geçmemek
üzere yeni bir süre için yetki almasý zorunludur. Söz
konusu yetkinin alýnmamasý durumunda, Yönetim Kurulu
kararýyla sermaye artýrýmý yap!!amaz.
Yönetim Kurulu, Sermaye Piyasasý Kanunu ve ilgili
mevzuat hükümlerine uygun olarak gerek gördüðü
zamanlarda kayýtlý sermaye tavanýna kadar yeni pay
ihraç ederek çýkarýlmýþ sermayeyi artýrmaya, imtiyazlý
pay sahiplerinin haklarýnýn kýsýtlanmasý ve pay
sahiplerinin yeni pay alma hakkýnýn sýnýrlandýrýlmasý
ile primli veya nominal deeerinin altý ihr ý "
eskiden olsa iyi iþ yapýyordu ama son dönemlerde pek de iþ yapmýyor sermaye artýrýmlarý. kayýtlý sermaye artýrýmlarý yönetim kuruluna yetki verir ve bu yetki ile artýrým yönetim kurulu kararý ile yapýlabilir. yalnýz bu esas sözleþmenin tadili ile yapýlacak kayýtlý sermaye artýþý genel kurul kararý ile mi yürürlüðe giriyor bilmiyorum
genel kurul kararý gerekiyormuþ. en kötü ihtimalle olaðan Genel Kurulda onaylanýr arturum yapýlýr ise de 2025 te yapýlýr...
Son düzenleme : tovbekar; 29-11-2024 saat: 22:07.
tarýma düþünülen yatýrým 2028 sonuna kadar 1,1 milyar dolar. þu ana kadar 300 milyon dolarý gerçekleþtirilmiþ...
gübre 3 vardiya çalýþýyormuþ
gýda kurutma ve iþleme Konya Ereðlide 40 dönümlük alanda 13 dönümlük kapalý alan bu ay sonunda devreye girmesi planlanýyormuþ...
sizce de 300 milyon dolar yatýrým yapan bir þirket fiyatlamasý var mý? olduðu zaman ki 2028 diyelim sizce fiyatlar ne olacaktýr
pardon kaynak
https://x.com/Big_Baskan/status/1863...609983/photo/2
Þirketimiz Yönetim Kurulu'nun 29.05.2024 tarihli kararý ile baþlatýlan pay geri alým iþlemleri kapsamýnda; Þirketimizce 02.12.2024 tarihinde Borsa Ýstanbul'da pay baþýna 96,30 TL - 95,90 TL (aðýrlýklý ortalama 96,10 TL) fiyat aralýðýndan toplam 156.000 TL nominal deðerli ALARK paylarý geri alýnmýþtýr.
Bu iþlemle birlikte Þirketimizin sahip olduðu ALARK paylarýnýn toplam nominal tutarý 8.382.343 TL'ye ulaþmýþ olup bu paylarýn sermayeye oraný % 1,927'dir.
Kamuoyuna duyurulur.
2.626.343 + 156.000 = 2.782.343
Hayýrlý olsunAlarko Holding A.Þ. Yönetim Kurulu tarafýndan,
Baðlý Ortaklýðýmýz Alyat Teknoloji Yatýrýmlarý Holding A.Þ.'nin 220.000.000,00 TL olan esas sermayesinin; (i) 639.323.005,40 TL'lik kýsmýnýn Þirketimizin Alyat Teknoloji Yatýrýmlarý Holding A.Þ.'ye tahsis ettiði nakdi sermaye avansýndan ve (ii) 40.676.994,60 TL'lik kýsmýnýn nakden karþýlanmak üzere, 680.000.000,00 TL artýrýlarak, 900.000.000,00 TL'ye tezyidi nedeniyle, nakden arttýrýlan kýsma 40.676.994,60 TL ile iþtirak etmeye,
karar verilmiþtir.
Kamuoyuna duyurulur.
Alarko Holding olarak sürdürülebilirlik odaklý yatýrýmlarýmýz, taahhütlerimiz, performansýmýz ve kaydettiðimiz ilerlemeler 2023 Sürdürülebilirlik Raporumuz aracýlýðýyla þirketimiz internet sitesinde
.
https://www.alarko.com.tr/surdurulebilirlik/surdurulebilirlik-raporu/
kamuya açýklanmýþtýr.
.
Yer Ýmleri