3.537.343 + 257.000 = 3.794.343
Hayýrlý olsun....
3.537.343 + 257.000 = 3.794.343
Hayýrlý olsun....
Þirketimiz Yönetim Kurulu'nun 29.05.2024 tarihli kararý ile baþlatýlan pay geri alým iþlemleri kapsamýnda; Þirketimizce 07.01.2025 tarihinde Borsa Ýstanbul'da pay baþýna 96,05 TL - 95,10 TL (aðýrlýklý ortalama 95,42 TL) fiyat aralýðýndan toplam 262.000 TL nominal deðerli ALARK paylarý geri alýnmýþtýr.
Bu iþlemle birlikte Þirketimizin sahip olduðu ALARK paylarýnýn toplam nominal tutarý 9.656.343 TL'ye ulaþmýþ olup bu paylarýn sermayeye oraný % 2,220'dir.
Kamuoyuna duyurulur.
Hayýrlý olsun...
3.794.343 + 262.000 = 4.056.343
1 ya da 2 alýmlýk kontenjaný kaldý...
Philip Capitalin enerji raporu 4. çeyrek
https://news-files.foreks.com/attach...10d6867abf.pdf
aslýnda bazýlarý uyanýyor mu ne... bu rapora göre borsadaki en bðyðk enerji üreticisini ikiye katlarsan ancak ALARK denen þirketin ürettiði enerjiye eriþiyor. diðer raporlarda görmezden geliniyordu. demek ki fil tarifi gibi olmuþ büyük olunca ne olduðunu görememiþler ve yok saymýþlar...
kendilerini tebrik edelim ama ne yazýk ki burada da daðýtýmý unutuvermiþler. hatta panel üreten ALCAR ýn da ALARK ortaklýðý olduðunu
Bir jeotermal sera yatýrýmý daha. Bu defa 8000 dekar.
https://sanayigazetesi.net/gonen-ser...ini-artiriyor/
Umarým Sn.0101'in dediði gibi olur. Pazar büyüdükçe bize de yarar.
sn value
haber saçmalýk dolu... ALARKa rekabet sanýrým zor... muz üretmeyi mi baþka þeyi mi henüz belli deðil mi? Bir de tarýma dayalý ihtisas sera Organize sanayi bölgesi... korkarým bir þekilde bazý kaynaklar sarfedilecek ya da bir yerlere akacak...
biraz daha araþtýrýnca:
"Kamu tüzel kiþi/kiþilerince kurulan; tarým ve sanayi sektörünün entegrasyonunu saðlamaya yönelik tarýma dayalý sanayi girdisini oluþturan bitkisel ve hayvansal üretimin ve bunlarýn iþlenmesine yönelik sanayi tesislerinin yer aldýðý mal ve hizmet üretim bölgesini ifade eder."
kurucular zate valilik,belediyeler, odalar...
keþke gerçekten güzel iþleyen kuruluþlar olsa da ülkemiz kazansa...
Sn Value;
Geçen genel kurulda Alpaslan Serpen'in yanýna gittim...
" bu domates sera iþi zonguldak somon, Kýrklareli doðalgaz iþi gibi hayalkýrýklýðý olmasýn?" Diye sordum...
Cevap "türkiyenin domates üretimi 14 milyon ton, bizin üretmeyi planladýðýmýz, 330.000 ton"
Ayrýca yeni orijinal tohum araþtýrmalarý var.
Sarý ve kýrmýzý dolma biber üretmeye baþladýlar.
En mühim dikey entegrasyon..
Sera inþaatýný kendileri yapýyor.
Tohum kendileri üretiyor,
Gübre kendileri üretiyor,
Hatta Eskiþehirdeki arazide "seracýlýk akademisi" kurup kendi kadrolarýný bile kendileri yetiþtirecekler.
Yönetim Kurulumuzun 29.05.2024 tarihli þirketimiz paylarýnýn geri alýmýna iliþkin kararýna istinaden, 08.01.2025
tarihli yapýlan iþlemler tabloda yer almaktadýr.
08.01.2025 tarihi itibarýyla pay alým iþlemi tamamlanmýþtýr.
Söz konusu geri alým programý kapsamýnda; 4.350.000 adet paya isabet eden 419.083.910,10 TL' lik alým
yapýlmýþ olup, geri alýnan paylarýn þirket sermayesi içindeki oraný % 1' dir. Alýmlarýn finansmaný Þirket iç kaynaklarýndan
saðlanmýþtýr. Alýmlar en yüksek 119,10 TL ve ortalama 96,34 TL birim pay fiyatlarýndan gerçekleþtirilmiþtir.
Bu iþlemle birlikte Þirketimizin sahip olduðu ALARK paylarýnýn toplam nominal tutarý 9.950.000 TL'ye ulaþmýþ
olup bu paylarýn sermayeye oraný % 2,287'dir.
Kamuoyuna duyurulur.
sn 101 gözünüz aydýn tamamlanmýþ geri alýmlar
Yer Ýmleri