Forumun ilk sayfasýný kimse okumuyor sanýrým.
Hatýrlayalým.
Yeni baþlýk hayýrlý olsun..
Eski baþlýða buradan ulaþabilirsiniz.
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Hiç bir bilgi analiz paylaþmadan insanlara laf sokanlara deli oluyorum.
Hiç bitmediniz be....
Olan benim sigaraya olmuþ.
Cuma 76 dan almýþtým. Þimdi baktým 77,7 tl olmuþ.
Not : Ýroni vardýr !!!!!
Az önce mail attým. Özgür Bey saðolsun 5 dk. içerisinde cevap yazdý.
bilançoyu 10 Mart p.tesi günü açýklamayý düþünüyorlarmýþ.
Bilginize.
-Baþarýlý bir yatýrým sabýr, disiplin ve zaman gerektirir. Ne kadar yetenekli olduðunuz ya da ne kadar efor harcadýðýnýzýn bir önemi yok. Bazý þeyler sadece zaman gerektirir. 9 farklý kadýný hamile býrakarak 1 ayda bebek sahibi olamazsýnýz. WARREN BUFFET
Doaþ gibi bi temettü süprizi yapsa ne güzel olur.
-Baþarýlý bir yatýrým sabýr, disiplin ve zaman gerektirir. Ne kadar yetenekli olduðunuz ya da ne kadar efor harcadýðýnýzýn bir önemi yok. Bazý þeyler sadece zaman gerektirir. 9 farklý kadýný hamile býrakarak 1 ayda bebek sahibi olamazsýnýz. WARREN BUFFET
Sn Tövbekar,
Ben yazýlarýnýzý okumaktan keyif alýyorum. Rakkam vererek analiz yaparak yaptýðýnýz yatýrýmýn geri dönüþünü anlatmanýz KY nýn doðru düþünmesi açýsýndan iyi olmuþ. En azýndan ben kendi adýma Alark sayfasýnda olmanýzdan memnunum. 2024 Aralýk bilançosunda kar artýþý ile bilanço gelirse Pd/dd oraný 0.56 olacak ki bana ucuz geliyor. Ayrýca HB FAvök / ÖZ Sermaye oraný da oldukça iyi yerlerde olacak demektir ki önümüzdeki 3 bilanço döneminde bu veriler hissenin hareketine renk katacak gibi. Ben dipten dönen kaðýtlarý ve rakamlar ile konuþanlarý severim. Karþýlýklý atýþmak faydalý ve gerekli bir yaklaþým deðil. Herkes kendi doðrusunu yazar ve okuyucu da her fikri okuma ve hakaret etmeden eleþtirme hakkýna sahiptir. Eleþtiri bile saðlam temeller üzerinde olmalýdýr yani rakam hesap kitap içermelidir. Doðru bildiðinizi yapmaya devam edin ltf.
Saygýlar,
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer Ýmleri