Tarot falında, MArs Venüs ün hanesinde yükseldiği için iyi bir bilanço bu akşam gelmesi kuvvetle muhtemel !..
Fala inanmayın ama falsız da kalmayın.
Tarot falında, MArs Venüs ün hanesinde yükseldiği için iyi bir bilanço bu akşam gelmesi kuvvetle muhtemel !..
Fala inanmayın ama falsız da kalmayın.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
ne menem mahlukatsınzı muberek günlerde... Allah müstahakınızı versin. pisliklere bulaşmamak için elimden geleni yapıyorum...
benim alışım satışım belli. manuplasyon yapan kişiler de belli. bilinen bir şey var zamanlama manidar. bir şekilde şirketin hiçbir şeyini bilmeden uzman kesilenler çoğaldığında dikkatli olmak gerekiyor...
mübarek zamanlarda daha önce emekli kumandana yapılan şeyler muhtemelen herkese yapılmak isteniyor. bugün ben uzaklaşsam ki uzaklaşmayacağımı söyledim, sıra 101 e gelecek ve diğerlerine...
yıllardır bu hissedeyim. gerzekçe muhabbetlere zaman zaman girdim ama bu kadarına pes demek lazım. muhtemelen bir kuyruk acısı var ki gocunması artmış. bakın geriden itibaren sorularına şimdiki yazılarına ve kime inanacağınıza kendiniz karar verin...
Son düzenleme : tovbekar; 06-03-2025 saat: 16:48.
Kendinize iyi bakın. 100 tl de görüşmek üzere.![]()
-Başarılı bir yatırım sabır, disiplin ve zaman gerektirir. Ne kadar yetenekli olduğunuz ya da ne kadar efor harcadığınızın bir önemi yok. Bazı şeyler sadece zaman gerektirir. 9 farklı kadını hamile bırakarak 1 ayda bebek sahibi olamazsınız. WARREN BUFFET
-Başarılı bir yatırım sabır, disiplin ve zaman gerektirir. Ne kadar yetenekli olduğunuz ya da ne kadar efor harcadığınızın bir önemi yok. Bazı şeyler sadece zaman gerektirir. 9 farklı kadını hamile bırakarak 1 ayda bebek sahibi olamazsınız. WARREN BUFFET
Yer İmleri