187.733 + 1.615.000 = 1.802.733
Hayýrlý olsun
187.733 + 1.615.000 = 1.802.733
Hayýrlý olsun
Yok deve…
98,25
-Baþarýlý bir yatýrým sabýr, disiplin ve zaman gerektirir. Ne kadar yetenekli olduðunuz ya da ne kadar efor harcadýðýnýzýn bir önemi yok. Bazý þeyler sadece zaman gerektirir. 9 farklý kadýný hamile býrakarak 1 ayda bebek sahibi olamazsýnýz. WARREN BUFFET
Yarin uðursuz 30 endekste son günümüz..
Bist 30 hisse aðýrlýklý fonlarda, Alarko olanlarin satýþi olacaktýr, kaldýysa ellerinde..
Kendi adýma her ne kadar bayram tatili de olsa ,olasý fonlarin satýþlari sebebi ile negatif bir gün gecerse ekstra alým yapmayý düþünüyorum..
Þirket te benim gibi düþünürse ,geri alým ile çok gevseyecegimizi sanmiyorum..
Bakalým yarin aksiyonlu bir gün olabilir..
En iyi alici iþ yatirim..
Geri alim var bugün..
En iyi satici Ziraat..30 fonudur..
sanki birileri satýyoruz düþüyor derken bir yerlerden baþkalarý topar5lamaya çalýþýyorlar ama iki tarafta da çok istek yok gibi, belki de satýcý taraf biraz daha baskýn...
son günlerde alýcý taraf dik dursa da huylu huyundan vaz geçer mi göreceðiz... eðer alan þirket ise neden daha pahalýya alsýn ki demek de var ama. düþünce de çýkmasý pek mümkün olmuyor. aylardýr hatta yýllardýr bizi þirketin içine hapsettiler...
kendi adýma artýk bu yýlýn temettüsünü beklerken mottomu dillendireyim. temettü 4 lira olaydý eyiydi. kimbilir belki de avans verirler yaz sonunda...
Yer Ýmleri