Ya bana sorarsanýz bunun Þirketin iþlerine bir etkisi yok.
Ama piyasa / tahtacý / vs. adýna ne derseniz deyin bunu kullanýyor bence..
Ya bana sorarsanýz bunun Þirketin iþlerine bir etkisi yok.
Ama piyasa / tahtacý / vs. adýna ne derseniz deyin bunu kullanýyor bence..
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Adamlar Türk vatandaþý, Ýsrail deðil. Yahudi, Arap, Türk, Kürt, Ermeni, Gürcü, Laz vs. Türk vatandaþý olan herhangi bir kimsenin sýrf etnik kimliði nedeniyle damgalanmasý, ona karþý olumsuz söylem veya eylemde bulunulmasý ýrkçýlýktýr ve bölücülüktür. Umarým kimse, herhangi bir vatandaþýmýza karþý bu yaklaþýmý benimsemiyordur.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DÝYENE!
Yazdýðým çok açýkken neden baþka yere çekildiðini anlamadým?
Sahiplerinin Yahudi olmasýnýn piyasa tarafýndan kullanýldýðýný söyledim.
Benim için önemi olsa bu þirkete yatýrým yapmazdým zaten.
Soru soruyorsunuz, cevap veriyoruz kibar bir þekilde. Gereksiz suçlamalarýn alemi yok.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Hissenin tam da bu donem de taban yemesi tesasuf degil,fazla naif olmaya gerek yok tam olarak yahudi olayi sebebiyle taban yedirdiler hisseye
Sizi suçlamadým. Yazdýðýnýz durumun olmadýðýný umduðumu yazdým. temennimi dile getirdim.
Ülke vatandaþlarýnýn etnik veya dini kimliði, onlar için eksi puan olarak kullanýlabiliyorsa, bu durum, bölünmenin ve bölücülüðün çok tehlikeli boyutlara ulaþtýðýný gösterir.
Herhangi bir vatandaþýmýz, dini veya etnik kimliði nedeniyle zan altýnda tutulmamalý, parmakla gösterilmemeli, ayrýmcýlýða tabi olmamalýdýr.
Bazý vatandaþlarýmýzýn etnik veya dini kimliði borsaya bile konu olabiliyorsa, çok tehlikeli bir durumdayýz.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DÝYENE!
Tehlikesi mi kaldi ulke bitmis okeye dönuyor bambaska bir vatandas profili yaratiyorlar iste bilincli olarak
Yer Ýmleri