sn whisperera katlyorum...
ilave edelim... eer 2 dolar hisse ba kazan ve dolgun temett yerine irket agresif yatrmlar yapmaya devam ederse bakarz... bakacamz hususa gelince:
yllar nce ALARK sadece Carrier, turizm, Alsim, GYO ile ve baz gayrmenkuller ile 2,5 dolar grmt. yani 1 milyar dolar irket deeri...
buna;
Karakuz
Gnen
CENAL
MERAM
GYOda ikinci hillside ( bodrum)
Venture
ALSER ( sermaye yatrmlar)
TARIM ( 10 000 dnm Kazakistan ve Trkiyede sera yatrm)
saymasak da Alsim Romanyada ve Trkiyede neredeyse 1 milyar dolara yakn i yapt, BAKAD da ise sanrm 25-50 milyon dolar yllk gelir olmal...
ben bunlar topladmda hala 1 milyar dolar edeceini dnmyorum...bunlara Uak dnm ve enerji depolamay eklemedim... ayet yeni ve kaliteli yatrmlar yaparlar ise gzel olur. o zaman biz de temett yerine byme irketi oldu der geeriz. ya da hem byyp hem temett veriri 4 lira temett olayd eyiydi diye i geiririz...
son olarak 80 milyon dolar 12 yllk dnya Bankas kredisi gerekten mkemmel bir proje kredisi... neredeyse btn harcamalar kendileri yapacaklar tpk KARAKUZ baraj ya da CENALde olduu gibi yar yarya mal edebilecekler. zaten bu adamlar para kullanmay biliyorlar ve benden daha iyiler diye buraya yatrm yaptm... aslnda zorladm da kirazl satp ALARK almay istedim ama satlmad. biz de portfy eitlilii olmu oldu deyip geiyoruz. yeni kaynaklarla yatrm yapma ise bende ve benim gibi emekli veya dk cretli alanlarda mmkn deil. artk eskisi gibi binlerce lot almamz mmkn deil...

...
Alnt yaparak yantla

Yer mleri