ALSERA idaresinin, sayýn ekserjinin büyük bir gayretle toparlayýp listelediði þirketlerin bir kýsmýný gelecekte birleþtirerek devam etmeleri mükündür...
Muhtemelen bölge bazlý birleþme karþýmýza çýkabilir. Diye düþünüyorum.
ALSERA idaresinin, sayýn ekserjinin büyük bir gayretle toparlayýp listelediði þirketlerin bir kýsmýný gelecekte birleþtirerek devam etmeleri mükündür...
Muhtemelen bölge bazlý birleþme karþýmýza çýkabilir. Diye düþünüyorum.
aslýnda bütünün ortaya çýkmasý bu haliyle bile çok güzel oldu...
peki GÜRLÜK satýn alýnmasý ile ilgili bazý çekincelerimiz þimdi nasýl görünmekte... bu adamlar bu yatýrýmlarý en baþtan planlayýp yürütürken nasýl olmuþ da hisse satmýþlar... Ana üretim merkezi artýk Mahmudiye olacak sanýrým. Sandýklý girizgah ve gavur eþeði muamelesi görmüþ.
bakalým Tekirdað, Balýkesir ve Burdur Kemerden bir þey çýkacak mý?
Gürlük Jeotermal Enerji Tarým Seracýlýk Gýda Sanayi, aþaðýdaki iþtirakleriyle birlikte alýnmýþtýr.
Albi Bitkisel Ýlaç Ham Maddeleri Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Þirketi'nin,
Alpark Jeotermal Saðlýk Turizm ve Depoculuk Anonim Þirketi'nin,
Alurla Jeotermal Saðlýk ve Turizm Anonim Þirketi
Hak Gayrimenkul Tarým Sanayi ve Ticaret Anonim Þirketi
SOnrasýnda Alsera'ya baðlanmýþ.
Benzer bir notu alttaki firmalar içinde aradým ama bulamadým.
Samdi Tarým Üretim ve Ticaret A.Þ. (Türkiye)
Jedi Tarým Üretim ve Ticaret A.Þ. (Türkiye)
Mekredi Tarým Üretim ve Ticaret A.Þ. (Türkiye)
Belki büyüklük olarak küçük kaldýðý için olabilir.
ben 800 dekarlýk tek sera olacak diye düþünüyordum ama araþtýrýken böyle bir þey çýktý
"Eskiþehir'in Mahmudiye ilçesi, Ýsmetpaþa Mahallesine yakýn bölgede yaklaþýk 850 dönümlük bir alanda yürütülecek olan Jeotermal Kaynak Arama Sondaj ve Modern Seracýlýk Projesi, Alsera, Nata, Beybur ve Seraf þirketlerinin iþ birliði ile gerçekleþtirilecektir. Proje kapsamýnda 100'er dönümlük 8 modern sera yerleþkesi kurulacak ve bu seralar kapalý devre jeotermal ýsýtma sistemleri ile desteklenecektir."
Yer Ýmleri