Bugün de geri alimda sirket..
Satan kalmamýþ bugün,yarin temettü vereceði icin de,stopaj kaybindan dolayi bugun almakta mantiksiz gibi alicilar icin..
Yarin sabah a nakit ayarladim yine..sabahtan temettü ile eksi acacagi icin guzel bir alim firsati olabilir
Gýda iþinde Alarko dönüp dolaþýp Hektaþý sollar ve hatta Hektaþý satýn alýrsa ben þaþýrmam.Hektaþ þuan zararlý gibi görünsede Oyak orada iþini bitirdi ve þirketten soðudu. Oyak kolay kolay þirket satmaz ama biz bir kamuoyu yapalým. Alarko tek alýcý olacaktýr. Alýr veya alacak demiyorum, birine yapadýðý için satmalý, diðeride yapacaðý için baþaracaðý için almalý diyorum.
Ne Hektaþ'ý alma iþi ya.Hektaþ bildiðin zehir üretiyor.Bizim ürünler organik zehirsiz doðal üretim.Hektaþla anýlamaz bile.Peptisitli ürün üretmiyoruz.
Hedefi dünyanýn en büyük gýda Toptancýsý olacak olan firma organik üretim yapmak zorundadýr. Aksi halde ne hedef kalýr ne lider olur ne de ciro yakalar. Gelecekte en deðerli ürünler DNA sý ile oynanmamýþ organik gübre ile üretilmiþ ürünler olacaktýr. Topraksýz tarým ve Yer altý sularý ile sulanarak en yüksek verim ile üretilmiþ ürün zaten fiyatýndan baðýmsýz satýlýr. Zaten bu ürünlerin fiyatýnýn ne kadar yüksek olacaðýný þimdilerde gören geleceðe yatýrým yapan firmanýn hektaþýn kýçý kýrýk zehirli ürünlerini kullanmasý düþünülemez. Boþuna keyif olsun diye Gübre þirketi de almadý zaten.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer Ýmleri