Ben portfoydeki Alark yüzdesinin fazlalaþmasý nedeni ile temettüyü Þiþe'ye akýttým. Sonraki alýmlarýmý da Þiþe de devam ettirmeyi düþünüyorum. Portfoy'un yuzde 49'u Alark. Chat GPT parayý daðýtmamý öneriyor.
Ben portfoydeki Alark yüzdesinin fazlalaþmasý nedeni ile temettüyü Þiþe'ye akýttým. Sonraki alýmlarýmý da Þiþe de devam ettirmeyi düþünüyorum. Portfoy'un yuzde 49'u Alark. Chat GPT parayý daðýtmamý öneriyor.
8.130.958 + 548.478 = 8.679.436
Hayýrlý olsun...
![]()
þimdi ben kim usta olmak kim? ama tövbekar ben isem tövbekar olarak cevaplayayým. usta olarak deðil...
eðer geri alýmdan sonra yukarý sürme olacak ise birileri bunu yapar. geçmiþte kahramanlar vardý yenilerde bakarsýn düz askerler olur... olur da acaba bu yükseliþ olur mu? bu fýrsatlar o kadar harcandý ki bunun tesadüf olamayacaðýný düþünmeye baþladýk.
kendi adýma bu piyasada en iyi yatýrým... bu yüzden borsa portföyümün tamamý ALARK. baþka da diþe dokunur yatýrýmým yok zaten. eðer deðer biçerseniz benim gibi o deðeri bir gün bulacaðýný bekleyip sabretmeyi öðrenmeye çalýþýrsýnýz. zor zor mu zor ama inanýrsanýz kolaylaþacaktýr diye düþünüyorum. ben temettü 4 lira olaydý eyiydi diye hayýflanýp durdum darýsý önümüzdeki yýllara...
sn. ekserji;
Ben ne zaman parayý daðýtmak için daðýttýysam daðýttýðým yerlerde zarar ettim....(þu anda da bir miktar öyle hissem var)
Ayný anda inandýðým birden çok hisse olduðunda zaten param fiilen daðýlmýþ olmaktaydý.....
Sizin ÞÝÞE'yi düþünme sebebiniz nedir? Hangi yönleri sizin alakanýzý çekti.
Saygýlar, hayýrlý iþler dilerim.
Yukardaki yazýþmalarý görünce þu konuya da deðinmek istedim, Ýlk yapay zeka ve robotik iþlem platformlarý Türkiyede Bistte denendi, 17 yýl önce geldi ve devamlý geliþtirilerek devam ettiriliyor, En geliþmiþ haliyle þu an borsada kullanýlýyor, Bofa ve Türkiye Varlýk Fonu tarafýndan...Takip sistemleri ve hesaplarýnýzý detaylý okuma , görme ve ona göre iþlem yapma olayý küçük yatýrýmcýnýn düþündüðünün çok çok çok ötesinde..7-8 milyon kiþinin detaylý anlýk analizi ve saliseden daha az bir sürede robotik platformlarýn karar verme süreçleri çok üst düzeyde devam ediyor..IP leriniz, IMEÝ leriniz, internet hatlarýnýz, cepler, bilgisayarlar, desk toplar birebir kontrollü, dinleme, görüntüleme, tuþ ya da klavye hareketleri olarak....Size para kazandýrmaya deðil, size zarar ettirmeye hatta sýfýrlamaya yönelik bir sistem var, bunu hiç bir zaman unutmadan iþlemlerinizi yönetiniz. bir hisseden kazandýðýnýz kontrol altýnda, zarar ettiðiniz hisseler de kontrol altýnda, masa üstüne sadece takip amaçlý aldýðýnýz hisseler de korelasyonlu olarak takip altýnda, yani kazançlarýnýz ve zararlarýnýz birbirlerine korelasyonlu olarak kontrol altýnda...Hisse geçiþlerinizde zincirleme primi yakalayabilecek kadar þanslý olmayabilirsiniz........Bu konuyla ilgili sormak istediðiniz bir konu olursa da buradan ya da özelden sorabilirsiniz...
Not: Sadece son 3 yýlda Bist te sýfýrlayanlarýn sayýsý düþündüðünüzün çok ötesinde bir rakam, gerçekleri karþý taraf ana ekranlarýndan çok iyi izliyor ve çok iyi biliyor...Ama bizler, asla..!!!! sadece küçük duyumlar, tahminler...
Son düzenleme : loruhlano; 22-04-2025 saat: 13:21.
...
Yer Ýmleri