Ýþ yatýrým 582.000 lot cývarý alýmda...
Muhtemelen Geri alým yapýyor bugün alark..
Hisseye 10-12 milyon lotluk (1 milyar TL ) yeni net alýcý gelse belki hisse istikrar bulabilir diye düþünmekteyim...
Ýþ yatýrým 582.000 lot cývarý alýmda...
Muhtemelen Geri alým yapýyor bugün alark..
Hisseye 10-12 milyon lotluk (1 milyar TL ) yeni net alýcý gelse belki hisse istikrar bulabilir diye düþünmekteyim...
Bu kadar geri adım olmasaydı hisse şu an hangi fiyatta olacaktı düşünmeden edemiyor insan... Pd/dd 0.57 , yatırımlar devam... Fiyatlama nasıl bu kadar kötü olabilir...
Patron 1,5 sene evvel 120 liradan sattı, o parayı ibadet olursa şu an 240 oldu, sattığı her 1 lot için 3 lot geri alabilir şu fiyattan... Demekki doğrusu satmakmis o zaman.
FCP-N49 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Þirketimiz Yönetim Kurulu'nun 20.03.2025 tarihli kararý ile baþlatýlan pay geri alým iþlemleri kapsamýnda; Þirketimizce 28.05.2025 tarihinde Borsa Ýstanbul'da pay baþýna 83,20 TL - 82,25 TL (aðýrlýklý ortalama 82,71 TL) fiyat aralýðýndan toplam 600.000 TL nominal deðerli ALARK paylarý geri alýnmýþtýr.
Bu iþlemle birlikte Þirketimizin sahip olduðu ALARK paylarýnýn toplam nominal tutarý 22.344.567 TL'ye ulaþmýþ olup bu paylarýn sermayeye oraný % 5,137'dir.
Kamuoyuna duyurulur.
Normalde aldikca artmasý gerekirken bizde iþler tam tersi. Bakalým 32 milyon geri alim olana kadar daha neler yaþayacaðýz.
þimdi küçük yatýrýmcý yok... olsa da zevzek ve müptezellerin peþine takýlmýþ gidiyorlar. mesela dün bir floodda 3 senedir bir domates üretemediler gibi bazý þeyler yazýyorlardý ve büyük müptezel fiþekliyordu...adamlar yatýrým yapmayý býrak bilmeyi okuma yazma özürlüler...
ülkede faizlerden dolayý parasý olan kiþiler faizdeler, katýlýmcýlar katýlýmda... ama hisse senedi ile ilgilenen ve ben bilanço okuyabilirim diyen insan sayýsý neredeyse yok... analistlerin büyük çoðunluðu ki büyük para gelecekse analiste soracaktýr, maalesef baþka mallarý pazarlamakla meþguller. hoþ son dönemlerde bir yapay zeka analistleri çýktý ki saðda solda yazýlanlarý derlediði için sanýrým en garabetlerden birisi olmaya aday olacaktýr...
kendi adýma bakýyorum mesela TÜMOSAN müthiþ bir kar açýkladý. 2 tavan artý yükselmelere geçti... kar nereden geliyor bilen yok. yatýrým faaliyetlerinden gelir imiþ. muhtemelen muhasebeleþtirme iþi yapýldýðýnda gelir olarak yansýyýp vergi ödeniyor. þirkete giren nakit var mý bilmem ( yanýlýyorsam düzeltin, muhasebe bilmediðim için özel sektöre geçmemiþ bir insaným).
gerçekten piyasada kim kime dum duma ve herkes acaba neye yatýrým yapýyorum demekten çok aldýðýmý daha fazlaya satabilir miyim derdinde... bir mal var ise bu mal pazarda iþlem görüyor ise tamam kesin alýcý çýkýyor. aslý yok yaylasýnda 1500 koyunum var benim hikayesi bile bitcoinden daha güvenli bence. ama bu sanal alemde arsa- dükkan pazarlamalarý falan da yapýlmýþtý. ileride çok deðerlenecek diye sahi ne oldu onlar...
buralarda ALARKa yatýrým gelmez. eðer idare kendi hissesine sahip çýkarsa ne ala ama çýkmazsa iþler zor. sn ekserjiye katýlýyorum bunlar bunca alým yaparken hisseyi nasýl düþürmeyi becerebiliyorlar merak etmemek mümkün deðil... bir b planý yapýn ve devam edin bu borsadan önümüzdeki dönemde ekmek çýksa bile bize ancak fýrýncýnýn küreði ile dayak yemek düþer...
Ýstese yarýn veya Cuma günü þu anki mevcut alým programýný tamamlayabilir. 13050000 lot olmasina 1255433 lot kaldý. Bakalým bitince yeni bir alým programý baþlatacaklar mý?
TÜMOSAN
kisa vadeli borcu 3,8 milyar.
Ilk çeyrek 1,5 milyar cirosu var.
Muhasebe deðerleme gereði 6 küsür milyar kâr açýklamýþ.
Yeni þafak gazetelerinde mehmet þimþeðe esip yaðiyorlar.
Beleþ kredi çaðlarýný özlemiþler.
Nuri Albayrak yanlýþ yolda.
Hükumetin bütçe açýðýný önleyecek çareler tavsiye etse daha hayýrlý iþ yapar.
Enflasyon azalýr.
MB de faizi indirebilir.
Yer Ýmleri