Yatýrýmcýlarýný kandýrdýklarý ve gerçek bir hisse geri alým olmadýðý için, þaka deðil 13 milyon lottan bahsediyoruz.....Belki de ortaklardan bazýlarý mal çýktýlar, kimse bilemez, takaslardan da anlaþýlmaz...Bir çok hisse senedinde, KAP a böyle açýklamalar gönderip, mal çýkýþý yapan çok patron oldu.... Twitter pazarlamacýlarý asýl bu iþlere yarýyor, komisyonlarýný alýp, çekiliyorlar..
![]()
...
En son 92 ve 88 lerden portföyün 3/2 sini satýp çýktým.Her sene genel kurul ve geri alým sonrasý bir þeyler olup hacimsiz öldürüyorlar.900 milyon dolar mcap oldu.Faize yatýranlar için aslýnda Alarko 900 mil$ deðil 600 gibi düþünmek lazým.Kafamda þu soru var bu hisse 2027-28 de mi toparlanacak. Yoksa bu yýl 800 milyon dolarlardan ne bileyim bi tepki yapýp 1.2-1.3 leri görür mü?. 1-2 sene daha 1 milyar dolar altýnda bazen de biraz üstünde yatay gezerse ömür törpüsü olur.
Bugun 79 ,haftaya 69 olsa kim þaþýrýr..
Kim olmaz der..
Þirketin fiyat umrunda degil..
Günü gelince yukselir derler..
Her beklenti,her haber satýþ yapýlýyor sadece..parayi faiz e gomup ,zamani gelince 50 den ya da 60 larda alýrlar..engel olacak,sirketin hissesini toplayip,risk teþkil edecek kimse yok zaten..
877 Milyon dolar tüm piyasa deðeri. Çok yazýk
halka açýk lot:161.484.000
alarko payý : 22.344.000 lot
max alýnabilir :139 milyon lotcuk
139 milyon lot *79 tl(birim fiyat) yaklaþýk 11 milyar tl
YANÝ: HEPSÝNÝ ALMAYA KALKSALAR 278 MÝLYON DOLAR TUTUYOR
Adam gibi bir spek ya da fon ya da yabancý gelip 50-100 milyon dolar bassa tahtaya uçar gider.Bu kadar baskýlamak düþürmek sanat vallahi.33 yýldýr traderlýk yapýyorum, tek bir doðrum var fiyata bak kulaðýný kapat.Stop yapamazsan stop ettirirler.Geçen yýl geri alým ve Leyla Haným satýþý bitti bir de bir kerelik Enf Muh. zararý oldu lafýna güvendim golü yedim.1 yýldýr trade ederek alternatif maliyeti sönümlendirmeye çalýþýyorum.Bu da benim kulaðýma küpe olsun.Acýrsan acýnacak hale gelirsin.2022 ocak ayýnda cumhuriyet altýný alanla, 11-12 TL DEN ALARKO alan arasýnda hiç bir fark kalmadý. Sadece %20 gibi kar kaldý. 2023 Aðustosta %500 altýn bazý kar vardý halbuki.
Yer Ýmleri