-Baþarýlý bir yatýrým sabýr, disiplin ve zaman gerektirir. Ne kadar yetenekli olduðunuz ya da ne kadar efor harcadýðýnýzýn bir önemi yok. Bazý þeyler sadece zaman gerektirir. 9 farklý kadýný hamile býrakarak 1 ayda bebek sahibi olamazsýnýz. WARREN BUFFET
Iki aile arasýnda kavga falan da cikmiyor..aksiyon olsa bizlere..
Cikar catismasi olsa ,dalia sirketteki butun hisselerimi veriyorum bir kuruma dese..o kurum da itin ugursuzun teki olsa..
Hisse 10 lira olsa, leyla Alaton bloomberg de ,dernekte kadinlarla yaptigi el iþi cantalari anlatýr hala..
Bunlara bir aksiyon lazim aga..fazla isvicre,norvec hayati yaþýyorlar..
2 Yýldýr geri alým var.Geçen yýl ki geri alým dümenini çözdüm.Bu senekini çözemedim.Geri alým olmasa bence düþmeyecek ki.Geri alým iþi sanki sað gösterip sol çakma iþi bana kalýrsa.Dipten mal toplayýp geri alým haberi çýkýnca piyasaya çakýyorlar.Kar ediyorlar böylece.Þirket pahalý alýyor gibi ama ne önemi var ki.Þirket 3-5 sene tutacak illaki kar eder.Geri alýmýn 2 katýný sanki piyasaya yapýþtýrýyorlar.80 lerden 2 birim al, geri alým haberi sonrasý 1 birimi karla sat.Sonra tekrar baský kur hacimsiz tahtada az miktar satarak çökert aþaðýdan tekrar topla.Her ay faizle %3-4 kazan 3 ay sonra alttan ya da ayný fiyatla bile geri alsa spek %12 kar var minimum. Geri alým olurken hacimsiz %25 düþen bir hisse görmedim ben.
Onlar devasa büyüklükte þirketler mal daðýnýk.Alarko 3-5 bin lotlara vere vere kasten düþürdüler.Düþerken de geri alým yapýlmadý.BOFA nýn çaktýðý günler destek atýlmadý.
Bugün gitsek Ortaköy'e masanýn üstüne 882 mn dolar koysak.Verin holgingin anahtarýný desek patronlara verirler mi ? cidden soruyorum.
Yer Ýmleri