JPMorgan, Orta Doðu ve Avrupa'daki orta ölçekli þirketlere (mid-cap) yönelik büyümeyi desteklemek amacýyla Türkiye'deki varlýðýný geniþletmeyi deðerlendirdiðini açýkladý. Bu, mevcut Ýstanbul þubesine ek kaynak ve personel anlamýna gelebilir.
JPMorgan, Orta Doðu ve Avrupa'daki orta ölçekli þirketlere (mid-cap) yönelik büyümeyi desteklemek amacýyla Türkiye'deki varlýðýný geniþletmeyi deðerlendirdiðini açýkladý. Bu, mevcut Ýstanbul þubesine ek kaynak ve personel anlamýna gelebilir.
gerekli belgelerin bazýlarý... genel kýrýl onayýný yýllýk genel kurulda birlikte alýrlar ya da olaðanüstü toplantý yapýlmasý gerek ki boþa masraf deyip yapmaz ALARK
"Ticaret Sicil Yönetmeliði - 79/1/b
79/1/b - Sermayenin azaltýlmasýna iliþkin yönetim kurulu raporunun onaylandýðý ve sermayenin azaltýlmasýnýn ne tarzda yapýlacaðýnýn gösterildiði sermaye azaltýlmasýna dair genel kurul kararýnýn noter onaylý örneði."
"79/1/c - Sermayenin azaltýlmasýnýn sebepleri ile azaltmanýn amacý ve azaltmanýn ne þekilde yapýlacaðýný gösterir yönetim kurulunca hazýrlanmýþ ve genel kurul tarafýndan onaylanmýþ sermayenin azaltýlmasýna iliþkin rapor."
"79/1/d - Þirket sözleþmesinin deðiþiklikten sonraki yeni duruma uyarlanmýþ metni."
CITIBANK TAKASINDA 14 milyon lot olmuþ..
Deuche bank da 1 milyon olmuþ..
YAPI KREDI 16.5 milyon
EMEKLI fon 10 milyon
YATIRIM fon 8 Milyon
ZÝRAAT 9 milyon
GARANTÝ 9 milyon
IS yatirim 41 milyon..
Tovbekar usta citi de bu kadar mal varmiydi ya..
Yabanci yatirimci hisse de yuzde 10 kadar varmýþ
benden usta falan olmaz, hatta ameleliði bile beceremem...
Cityde yýlbaþýnda 13 milyon mal vardý... imamoðlu ile epey bir çýktýlar þimdi de geri gelmeye çalýþýyorlar. ya da içeride olanlar bazý mallarýný satýp ALARK alýyorlar. döþebankta ise 1250 vardý...
yapý kredi 5 milyon kadar artýrmýþ. Ýþteki artýþlar ise þirketin aldýklarý mallar...
emeklilik ve yatýrým fonlarýise epey hem de epey bir epey mal çýkmýþlar. yarý yarýyadan fazla... arada giren paralara raðmen ( bu paralar her ay BESler ile girmekte en azýndan) mal çýkmalarý muhtemelen fonlarýn rasyolara göre deðil trende göre takýldýklarýna delalet bence. sadece bir kaç fon var doðru dürüst yönetilip mantýklý olarak malda kalmakta ýsrar eden... tabii onlar da haklý çünkü yükselmeyen kaðýtta kalmak fon yönetimini probleme sokabilir...
Flamingolarý bekledik... benim düþüncem/belki de darý ambarý rüyam denebilir, en azýndan % 25-30 civarýna gelmeliydiler takasta. sonra da yarýyý geçip 2028 yýllarýnda % 80 lere vurmalarý idi...eskiden yabancýlar uzun vadeci idi muhtemelen onlarý da kendimize benzettik. yabancý bir fon için 1 dolar hisse baçý kar 25 cent temettü çok ciddi bir getiri ve 2 dolardan az ödediðin hisse için mükemmel hedefler. hele de asýl hedef olan 2 dolar hisse baþý kar 50 cent temettü durumunda; gerçekleþemeyecek bir hedef deðil ALARK 800 milyon dolar kar edebilir seralarda iþler iyi giderse. yapay zekanýn kullanacaðý enerji ise þimdilik alýþtýrma döneminde ki yakýnda neredeyse benim dýþýmda herkes yapay zekayý kullanacak bu da elektrik enerji fiyatlarýný fýrlatacaktýr, ya da en azýndan sanayiden çekilen elektrik yapay zekaya gidecek, elektrikli otomobiller için ise hem altyapý hem de tüketim rakamlarý önümüzdeki dönemde elektriði patlatacaktýr. termik santral dýþýnda HES ler GESlerin yanýnda biraz da RES ekleseler tadýndan yenmez...
þayet bir beklentim daha var ama bu bende saklý bir hayal diyelim þimdilik, olursa borçlar fizana da çýksa mükemmel bir þey olurdu...
þimdiki yatýrýmlarý yavaþlatmalarý bende bu beklenti için acaba dedirtti...
zinhar yatýrým tavsiyesi deðildir...
Takas/zaman bilgisi burada mevcut ilk 3 firma ve 7 firma toplamlarý da mevcuttur.
QUOTE=Wuhanlý Ejder;7116339]CITIBANK TAKASINDA 14 milyon lot olmuþ..
Deuche bank da 1 milyon olmuþ..
YAPI KREDI 16.5 milyon
EMEKLI fon 10 milyon
YATIRIM fon 8 Milyon
ZÝRAAT 9 milyon
GARANTÝ 9 milyon
IS yatirim 41 milyon..
Tovbekar usta citi de bu kadar mal varmiydi ya..
Yabanci yatirimci hisse de yuzde 10 kadar varmýþ[/QUOTE]
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
76-77 den almayanlar, 91 den alýr mý ?
-Baþarýlý bir yatýrým sabýr, disiplin ve zaman gerektirir. Ne kadar yetenekli olduðunuz ya da ne kadar efor harcadýðýnýzýn bir önemi yok. Bazý þeyler sadece zaman gerektirir. 9 farklý kadýný hamile býrakarak 1 ayda bebek sahibi olamazsýnýz. WARREN BUFFET
vay be 1,5 sene önce 141 olan hissemiz 92 oldu diye seviniyoruz. Niye sattýnýz niye alýyorsunuz ? ne ********siniz ulen !!
https://www.instagram.com/reel/C_M-iMJIpm2/
![]()
-Baþarýlý bir yatýrým sabýr, disiplin ve zaman gerektirir. Ne kadar yetenekli olduðunuz ya da ne kadar efor harcadýðýnýzýn bir önemi yok. Bazý þeyler sadece zaman gerektirir. 9 farklý kadýný hamile býrakarak 1 ayda bebek sahibi olamazsýnýz. WARREN BUFFET
Yer Ýmleri