Originally Posted by
tovbekar
sn whisperer haklý olsa da muhtemelen iþaretli yerler için haklý... yukarýda varlýk tabaný ile ilgili linki verdim. anlayabilmek için biraz rahat bir ortamda tümünü okumam gerekecek. MERAMdaki varlýk tabaný elan 1 milyar dolara yakýn... her yýl sanýrým 125 milyon dolar civarýnda yatýrým yapýlmakta bu yatýrýmlar da devam etmekte... her ne kadar bu yatýrýmlar kar ve özvarlýða yönelik faydalara sebep olsa da daðýtýlmayan cinsten olacak... olsun biz de büyümeye odaklanýrýz desem...
CENAL öngörülebilir deðildi. 2022 ve 2023 teki gibi sürprizler oluþsa da tam tersi oluþumlar da çýkabilir. biz yakýn zamanda muhtemelen ALARKýn karýný noktasýna kadar hesaplayabilen analist arkadaþlara sahip olacaðýz. TR ve Kazakistandaki 10 000 dönüm sera, tohum, gübre, kurutma ve iþleme öyle bir zaman gelecek ki muhtemelen bizim beklediðimiz karý fazlasýyla getirebilecek. uçak dönüþüm, BAKAD gerçekten güzel iþleyecektir. ALSER ve Venture bence sürprizlere gebe olabilir. ama hiç deðilse öngörülebilir kýsmý 400 milyon dolar olacaktýr diye düþünüyorum... depolamada ben belki de biraz daha sallanacaðýný ve piyasanýn görülebileceðini düþünüyorum
Yer Ýmleri