yukarıda yazdım... durum 2018 yılına çok benziyor... 8e vurdurmuştu Metro yatırım. yanlış hatırlamıyorsam 1 milyon lot aldığı günler vardı. onu kibarca uzaklaştırdılar ( kim yaptı bilmiyorum ama görünmedi daha sonra Metro yatırım). 8 den 7 ye dültü. sonra bölündü ve 3 lerden 2,5 lardan sonra 2 lerden almaya başladık. gene düştü. 1,9, 1,8 sanırım 1,7 lerden cesaret edemedik belki de yeterince alamadık... yılmıştık gerçekten. ama kendi adıma satmadım... muhtemelen satanlar oldu. kaçtan girdi bilmiyorum ama HK piyasa yapıcı olmaya başladı. sonra 6 liraya kadar çıktı... oralardan H kahraman boşalttı sonraki dönemde 5 doları gördü. satmadım çünkü realize yaptığımda alacağım parayı yapacak bir şey ve , alacak başka kağıt bulamamıştım... 2022 ve 2023 kazanılan eşek yüküyle parayı çarçur etmediler ve bence yapılacak en iyi yatırımları yapıyorlar. bilançoya yakın baskının biteceğini düşünüyorum ama tekrar devam ederler mi bilmem...
akıllıca yatırım yapıyorlar mesela Türkiyeyi yavaşlatıp Kazakistan yatırımına ağırlık verecekler ise gerçekten iyi gideceklerdir. bizde asgari ücret biraz yüksek kaldığı için muhtemelen orada daha karlı olabilir...
benim bir umudum var ve gerçekleşme olasılığı çok yüksek. kimse kendini kandırmasın eğer bu para kazanılacaksa kolay yedirmezler... çelik gibi bir irade sahibi değilseniz planınızı yapın ve ötesini boşverin...

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri