Meram - Cenal takası ne zaman sonuçlanır bunun bir tarihi yok mu ?
Meram - Cenal takası ne zaman sonuçlanır bunun bir tarihi yok mu ?
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
"Dalia Garih’e bir günde üç ayrı doğum günü kutlaması
Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dalia Garih, geçtiğimiz salı günü yeni yaşını bir günde yapılan üç ayrı kutlamayla karşıladı."
https://www.patronlardunyasi.com/dal...gunu-kutlamasi
satılan hisselerin neden satıldığı anlaşılıyor değil mi? yaz başında düğün şimdi doğum günleri demek ki cemiyet hayatı hızlı olunca mesarifleri karşılamaya temettüler yetmiyor![]()
sn wuhanlı,
mery teyzenin alışları ve satışları çok problemli. ama eğer bu pastadaki hisseler oyun malzemesi haline gelmeden city takasına virmanlanıyorsa çok hoşuma gider. nasıl beceriyor bilmem ama hisseyi yükseltmeden alış ve satış yapıyor. şayet hem yükseltmiş hem de alışını göstermiş ise bunda bir göstermek istediği şey olduğunu bilmemiz lazım. takas analizini sürekli trakip ederek bile öğrenmek mümkün değil. bizimkisi gevezelik![]()
müptezelin yaptım dediği işlemler afişe ediliyor. astor aldım diyor astora yazı yok, başka paylaşımı da yok. açıkça yalan söylediği afişe edilse de utanma olmadığı için kıvırıp duruyor. hiç bir şey yapamazsa çağdaş gibi hemen çamura yatıp küfretmeye başlıyor. sanırım çağdaş bu. ve çağdaşın ne kadar pislik olduğunu hatırlamamak mümkün değil.
ALARK artık bütün düzeltmelerini yapmış olsun ve artık biraz yükselsin. hoş yükselse de benim beklediğim yükseliş olmayacaktır. piyasada müthiş dengesizlikler var. bakıyorsunuz Alark gibi bir hisse sürünürken, önümüzdeki dönemde artık duraklayabilecek bir hisse fezaya yükseliyor. neyse kandilimiz ve cumamız mübarek olsun
ALARKO Seracılık binlerce eleman çalıştıracak ve Türkiye'de asgari ücretli maliyeti 1000 USD üzerine çıktı, ne olacak bizim halimiz diye düşünürken karşıma aşağıdaki haber çıktı.
Çinliler tarımsal robotları iyice geliştirmişler. 7/24 otonom hasat, kaliteli meyve ve sebze.
https://x.com/rohanpaul_ai/status/2011991511496605979
Bu robotlar ALSER'e müthiş bir rekabet üstünlüğü sağlar.
Yer İmleri