Takasdan anlayanlar yazmadýðýna göre biraz Abdurrahman Çelebilik yapalým desem de keçi kadar da deðerimiz olmaz bu alemde. bu böyle biline ...Atadan alanlar bir yerlere virmanlamýþlar, en azýndan 500 000ini ... acep bir fona mý aldýlar bilemem. Dün HSBC satýþta yoktu.
Savaþ bu haldeyken, hoþ hangi hal olduðunu bile bilmek çok zor ama, hisse senedi muhabbeti olur mu bilmem...
Savaþla ilgili herkes ortadoðu uzmaný olmuþ, güvenlik stratejistleri gümbür gümbür gürüldüyorlar. benim gibi garibanýn bu konularda fikir serdetmesi çok zor, ama görünen o ki ya birileri Ýran adýna saða sola füze gönderiyor, ya da Ýrandaki aklýselim tamamen bitti. bizim devletlerde aklý selim biterse yandý gülüm keten helva, yoksa buralardan birileri zayýflayarak çýkacak. aslýnda kimseye faydasý olmayan bir savaþa benzemekte.
Enerji piyasasýnda önümüz bahar bir þekilde atlatýrýz ama biz tekaütlere inen darbeler daha bir derine girmeye baþladý... sadece bizim ülkemiz deðil europada da benzer durumlar oluþacak. bu petrol ve doðalgaz artýþý ABD dýþýnda kimsenin iþine yaramayacak. eðer birleþtirebilirse israilin gazzeden çalacaðý gaz ve ABD kayaç likitler ... onlarýn kazançlarý da bomba olarak döneceði için ekonomileri küçültücü etkide bulunacak... ben þirket olsam süratle ortalüxten çekilirdim.



Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri