Neva kardeş Pd/dd 0.54 daha ne kadar düşebilir ki ? Daha kötü olmayacağına iddaya girdim zaten hissesini aldım para koydum. Be3n rezil olmam ama pozitif olursa senden bir özür beklerim. İyi hesap kitap yapamamışım demeni beklerim. Ben bu kağıdı tek geçiyorum benim başka hissem uzun vadeli olarak yok. Öyle fazla da beklemeyecen Neva kadeş ben 2029 filan da demiyorum 2028 sonunu gördüğümde zaten alım yapmak istediğinde senden servet isteyecek tahtacısı. Seneye adam gibi kar serisi gelince Pd/Favök de sürekli küçülecek yada fiyat artarken yataya bağlayacak o zaman yeme yanında yat olur. YAni veriler sürekli küçük AL verirken Fiyat sürekli çıkacak. Neyse 5 sene buradayız beraber seyrederiz. ben 121 TL den beri alırım 73 TL ye düştüğünde deli mal aldım . ALARK bist te en güvenilir hisse krizlerden de en az etkilenecek olan hisse de ALARK . Gerçek veriler Kar EFK pozitif olduğunda ortaya çıkacak.
SAygılar ,
ALARK ın tablosuna bakınca anlık veriden çok herhangi bir verinin 3 yılda nereden nereye geldiğini gösteriyor. Ve bu tablo benim kulağıma çok güzel şeyler fısıldıyor. Bir çeşit video gibi ALARK verileri . Nereden döndüğünü açıkça gösteriyor tüm veriler alt alta dizilince resim değil video film oluyor sanki.
Dip NoT : Farkındamısın 3.5 Yıldır fiyatı hep aynı !..
Alırım dedim mi Alırım !..
Ekimde Fiyat çıkarken ?
Deprem mi oluyor Shekerim ?
Ne 2028 çok geç üstadım biz o tarihte Daş gibi bilanço ile yükümüzü tutmuş oluruz.
Ferhat Çınar & Armağan Arslan Bitirdin Bizi Osman

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri