MERAM ELEKTRÝK ENERJÝSÝ TOPTAN SATIÞ ANONÝM ÞÝRKETÝ 18.02.2026 TEK ORTAKLIK BÝLGÝSÝ
18.02.2026 da Alcen devralmýþ
MERAM ELEKTRÝK PERAKENDE SATIÞ ANONÝM ÞÝRKETÝ 19.02.2026 TEK ORTAKLIK BÝLGÝSÝ
19.02.2026 da Alcen devralmýþ
MERAM ELEKTRÝK ENERJÝSÝ TOPTAN SATIÞ ANONÝM ÞÝRKETÝ 18.02.2026 TEK ORTAKLIK BÝLGÝSÝ
18.02.2026 da Alcen devralmýþ
MERAM ELEKTRÝK PERAKENDE SATIÞ ANONÝM ÞÝRKETÝ 19.02.2026 TEK ORTAKLIK BÝLGÝSÝ
19.02.2026 da Alcen devralmýþ
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Neva kardeþ Pd/dd 0.54 daha ne kadar düþebilir ki ? Daha kötü olmayacaðýna iddaya girdim zaten hissesini aldým para koydum. Be3n rezil olmam ama pozitif olursa senden bir özür beklerim. Ýyi hesap kitap yapamamýþým demeni beklerim. Ben bu kaðýdý tek geçiyorum benim baþka hissem uzun vadeli olarak yok. Öyle fazla da beklemeyecen Neva kadeþ ben 2029 filan da demiyorum 2028 sonunu gördüðümde zaten alým yapmak istediðinde senden servet isteyecek tahtacýsý. Seneye adam gibi kar serisi gelince Pd/Favök de sürekli küçülecek yada fiyat artarken yataya baðlayacak o zaman yeme yanýnda yat olur. YAni veriler sürekli küçük AL verirken Fiyat sürekli çýkacak. Neyse 5 sene buradayýz beraber seyrederiz. ben 121 TL den beri alýrým 73 TL ye düþtüðünde deli mal aldým . ALARK bist te en güvenilir hisse krizlerden de en az etkilenecek olan hisse de ALARK . Gerçek veriler Kar EFK pozitif olduðunda ortaya çýkacak.
SAygýlar ,
ALARK ýn tablosuna bakýnca anlýk veriden çok herhangi bir verinin 3 yýlda nereden nereye geldiðini gösteriyor. Ve bu tablo benim kulaðýma çok güzel þeyler fýsýldýyor. Bir çeþit video gibi ALARK verileri . Nereden döndüðünü açýkça gösteriyor tüm veriler alt alta dizilince resim deðil video film oluyor sanki.
Dip NoT : Farkýndamýsýn 3.5 Yýldýr fiyatý hep ayný !..
Alýrým dedim mi Alýrým !..
Ekimde Fiyat çýkarken ?
Deprem mi oluyor Shekerim ?
Ne 2028 çok geç üstadým biz o tarihte Daþ gibi bilanço ile yükümüzü tutmuþ oluruz.
Ferhat Çýnar & Armaðan Arslan Bitirdin Bizi Osman
Son düzenleme : Baygeorge; Bugün saat: 12:21.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Hey george, ilk iki cümleni okudum ve okuduðunu anlamadýðýný görüyorum. Düþeceðini kim söyledi sana. Ben tarýmda 2028 hedeflerini (10 bin dönüm sera) bu bilanço ile tutturamayacaklarýný söyledim. Sen de "planlandýðý gibi gidecek" diyerek 10 bin dönüm olacaðýný iddia ettin. Zemin kaydýrmaya gerek yok daha ilk günden. Bir insan hisse alýyorsa artacak diye alýr.
"Adamýn ahmaðý malýný gereksiz övermiþ, daha ahmaðý da baþkasýnýn malýný yalan yere yerip kendi malýný övermiþ"
Yer Ýmleri