"LA Casa de PAPEL " Diye bir film var üstadım izlemenizi ve kendinize uygun bir şehir ismi belirlemenizi tavsiye ederim !..

Originally Posted by
tovbekar
imdi bir açmazım var,
ben de herkes gibi hissenin tez elden 10 hatta 20 dolar olmasını heyecanla beklerim. hedefim 2029-2030 ( sağolsun yönetim 2028i hiçledi şimdi de 2029 u hiçleyecek diye 30 u ekledim) yılları için bu hedeflerim var. oğlanın eğitimi için ise almam gereken hisse miktarı 10 000 lot olmalı en azından. gerçi onunla da zor 25 cent temettü alsa 2500 dolar yapar ama 2500 dolar desteksiz onu okutmaz. en azından 20 000 lot olmalı ki temettüsü ile okusun ya da ALARK 50 cent temettü versin...
açmaz şurada şimdilik alışlar ile yılda sadece 1000 lot gibi bir miktar oluyor. belki biraz daha ilave olabilir. ama benim 10 000 lot ya da 20 000 lotu tamamlamam fiyatlar artarsa mümkün değil... sizce ne kadarını, hangi fiyata kadar tolare edebilirim? malum tekaüt maaşları ve ülkenin durumu gitgide daha kötülemeye devam ediyor.
not pek de fiyata bakmadan aylık alımlarımı yapmaya devam ettiğimi belirtmeye gerek yok sanırım...
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer İmleri