Sn. tövbekar zamanýn yoktu ayrintili yazamadým.
Þirketten ya da ortaklardan kap beklentimin nedeni þu. Yýlbaþýndan beri yaklaþýk yüzde 6'lik bir satýþ gerçekleþtirdi þirket. Herkes sizin benim gibi alým satým yapabilir amenna. Ama son satýþa konu paylar içinde likidite ve paylarýn daha geniþ kesimlere yayýlmasý neden gösterildi. Hisse hacimde ve likidite oranýnda ilk 50de bildiðim. Yani dalga geçer gibi bir neden gösterildi. Zaten satýþ can sikarken, bir de bu absürt neden hisseye olan güveni iyice zedeledi. Bu kap atilmayabilirdi. Tamamen amatörce. Atýldý tamam, hisseler fona devredilebilirdi, özel emirle satilabilirdi uluuun örneði gibi. Ya da pay alýmý kolaylastirilmak isteniyorsa bölünme yoluna gidilebilirdi. Bunlarý yatýrýmcý iliþkilerine de yazdim. Ama bunlarýn hiçbirini þu ana kadar yapmadý þirket ve kayitsiz kalmayý secti. Dün ve bugün gerçekleþen fon satýþlarý da bu kayitsizligin ve güvensizliðin sonucu bence. Bu düþüncelerimi ayný rumuzla sosyal medyada da þirkete ve ortaklara yazýyorum. Belki farkýndalýk yaratir. Benim maliyetim ne yazýk ki 0 deðil ve þu anki deðerin üzerinde. Borsa artarken 2 haftada bir 30 kagididin yüzde 12 dusmesi de sinir bozucu. Elbet risk alarak yatýrým yapýyoruz. Kaybedilen sadece zaman ama o da çok kýymetli. Þirkete olan güveni kaybetme konusunda hiç tereddüt yaþamadým, ama yönetime olan güveni oldukça yitirdim. Kol kesme mevzusunda ise, birakin da bu kararý herkes kendisi versin. Saygýlar, bol kazanclar herkese.

Alýntý yaparak yanýtla
ahlaksýzlýk bile unutuluyor. uzun vadeciler için sýyýr babam sýyýr.

Yer Ýmleri