Þimdi emeklilik fonlari ile patronlar iþbirliði yapýyor onu anladýk bugun de..
Maþallah herseyi çözüyoruz burada..
Þu akbank i biriniz arasinda ne zaman bitiyormuþ bu emeklilik fon satýþlarý, onu öðrenelim de alim yapalým..
Þimdi emeklilik fonlari ile patronlar iþbirliði yapýyor onu anladýk bugun de..
Maþallah herseyi çözüyoruz burada..
Þu akbank i biriniz arasinda ne zaman bitiyormuþ bu emeklilik fon satýþlarý, onu öðrenelim de alim yapalým..
Fonlar dalia'nýn hisselerini almak için yer açsa bunu en az 3 hafta önce malum kap haberi gelmeden yapar satýþlar bitince de 4.5 milyonluk kap haberi gelir birkaç gün sonra da bu lotlar bu fonlara geçerdi. Hisseyi haberle aþaðý basýp düþükten satýþ yapmalarý mantýklý gelmedi bana.
O kadar saçma hareketler oluyor ki, mecburen böyle akýl yürütüyoruz kendimizce.
Bakalým Özgür Bey bu kadar olayýn ne kadarýný açýklayabilecek.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Buralardan gerçekten toplayan birileri varsa,bu hisseden para kazanmasi icin hisseyi cok yukari götürmesi gerekecek ki,tren kaçýyor izlenimi vermeli millete..
Olumlu haberleri gectim,uzaya cikiyoruz deseler bile bu hisseye atlayacak enayi yi artýk bulamazlar..
Yuzde 10 yuzde 20 yukari yaparsa boþaltacak bir sürü ky olacak, býrak almayi..
https://twitter.com/TACIRLERYATIRIM/...80965552050451
Tacirler Yatýrým Þirket Sohbetlerinde 23 Kasým Perþembe günü konuðumuz Alarko Holding Yatýrýmcý Ýliþkileri & Kurumsal Ýletiþim Direktörü Özgür Kalyoncu. Saat 14:30’da youtube kanalýmýzdaki canlý yayýnýmýzda Araþtýrma Yönetmenimiz Kadirhan Öztürk Alarko Holding ile ilgili merak edilen tüm konularý sizin için soracak.
Kesinlikle katýlýyorum sn.wuhanli
Zararý biraz çýkartan hisseyi satacak gibi ve sürekli mal daðýlýyor, takasta gözüken en azýndan o. Ayrýca son 3 gündür para çýkýþýnda zirveyi zorluyor hisse. Koskoca holding nasýl bu hale getirilir gerçekten inanmýyor insan. Bu fiyatlara imkaný yok satmam dedikçe de daha aþaðýlara düþüyor hisse😃
Artýk sinirlerim de gevþedi, kýzamýyorum. Gülüyoruz aðlanacak halimize.🙃
Yazacak, söyleyecek hiçbir þeyim kalmadý maalesef. Mars'ta enerji üretimi baþlatacak deseler nafile. Çok yazýk ettiler.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Alarko sadece bizleri deðil, info yatýrýmý, onun fonlarini da gebertti..
Info dan Yunus, milletin gazini almaya çalýþýyor..
En büyük aðýrlýklarý Alarko tabiki..
Dalia ve gorumceleri leyla ve vedat ablalar herkesi doðradýlar..
Yer Ýmleri