Bir yanlýþ anlamayý düzelteyim diye yazdým yalýþ anlamayýn. Patronlar Hisselerini satmýyorlar. Bence olayýn iki böyutu var. Ya Nama yazýlý olan hisselerini hamiline yazýlýya çeviriyorlar. Bunu yaptýklarýnda bazý insanlarýn da bu hisseleri sattýklarýný düþünmelerini istiyorlar. Yada gerçekten satacaklar ise bunu nasýl yapacaklarýný ve hangi fiyatýn nerede olmasý gerektiðini planlýyorlar. Yani yukardan bir yerden satacaklardýr. Ben bu olasýlýklardan 1. ye yakýn olduðumu söyliyebilirim ama 2. gerçekleþirse de keyfimi bozmaz. Saygýlar,

Originally Posted by
tovbekar
herkes býkkýn herkes sitemkar bu günlerde olumlu yazý yazmak çok zor biliyorum.... beni ümitlendiren bazý þeyler var bunlarý sýk sýk dile getiriyorum. yukarýda sn 101 linki paylaþmýþ gerçekten iþi bilen analistlerden kadirhan bey ki ALARK ile ilgili pek olumlu görüþü yok idi özgür beyle program yapana kadar, ve oldu bitti yükseliþini yaptý diye ifadeler kullanýyordu... ama linkte ifadesi 5 milyar euro ile 7 milyar euro arasýnda fiyat biçtiðini yazdým... þimdi þirketin ederi 1.5 milyar euro. 2 yýl içinde 5 milyar euroya çýkacak deðer ya da 7 milyar çok aþýrý yüksek bir rakam... bu rakam bence çok iþtah açýcý bir rakam... en kötü ihtimalle en az 3 misli bir yükseliþ demek ki bu parayý hiç bir yerde kazanmak mümkün deðil...
bu yüzden kendi adýma býktýrma hareketlerinin olduðunu düþünüyorum. bu yüzden ALARK hastaginde yazan sapýklar her saatte bir sapkýnlýklarýný ve iftiralarýný yazýyorlar. muhtemelen birilerinin tutulmuþ adamýdýrlar. ben kendi adýma hisse sahibiyim ve bütün servetim burada. bu yüzden sayfayý ve sosyal medyayý takip ediyorum arada yazýyorum ama daha önce kazýk yediðim ALCAR hissesinde ya da ALKIM da bir kaç defa yazdým býraktým. sizce bu mahlukatýn bu kadar çabalamasýnýn anlamý ne ola ki?

. acaba iplikçinin adamý mýdýr iszce. bilenler bilir bir hissenin sahibi birilerini arayýp seni periþan ederim gibi ifadeler kullanmýþ. bu varlýklar her türlü iftirayý attýklarý halde bizim yönetim kýlýný kýpýrdatmýyor... sizce normal mi? zaten firma avukatý var bir dilekçe ile savcýlýkta anasýndan emdiði sütü burnundan getirmek mümkün ve bunu bazýlarý yönetime yapýlsýn diye yazdýlar... acep bizim yönetim ( profesyonel olanlara hala güveniyorum daaaa) de mi bu iþin içinde diye düþünmeli miyiz?. üst üste halka açýklýk oranýný artýrmaya çalýþmalarýn arkasýnda benzer bir çaba mý var... zaten satamayacaðýnýz belli olan ve fiyatý düþüreceðini bildiðiniz bir açýklamayý göndermeniz baþka hangi amaca hizmet eder? kaldý ki Tuncay Turþucu ifade etti, kredi alabilmek için teminat gösterme durumu olabilir demiþti....
ilaveten sizce Ýnfo o kadar malý alýrken hiç mi görüþmemiþtir. ya da acaba bazý garantiler alýnmamýþ mýdýr?
neyse sonuçta mesafe kýsa ödül büyük. döviz bazýnda 3 misli bir artýþ olacaksa ben beklerim... hatta bu sürede acaba ekleyebilir miyim diye düþünürüm... Size yatýrým tavsiyesi vermek ne haddim ne de böyle bir yetkim deðil. kendi fikirlerimdir ve arkasýnda dururum o kadar... hissenin trade hissesi olmadýðý açýk...

Originally Posted by
martind
5 milyar euro fiyat biciliyorsa..Neden 4 patron 1.5 milyar dolardan hisse satýþý yapýyor ? Aptallar mý ?
Hee borclarý var diyelim...Yine de 5 birimlik bir malý 1.5 fiyattan satmazsýn.2 birimlik bir malý 1.5dan satarsýn mesala...
5 birim abartý özetle
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer Ýmleri