-
Sen demedinmi bu ülkede istediğin sahtekarlığı yapabilirsin.... şikayet etsende hicbirsey olmaz diye....
-

Originally Posted by
kingsailor
Sen demedinmi bu ülkede istediğin sahtekarlığı yapabilirsin.... şikayet etsende hicbirsey olmaz diye....
--ben böyle dediğini ilk defa gördüm...nerede ve ne zaman demiştin, getirebilir misin?...
-

Originally Posted by
ft-2
--ben böyle dediğini ilk defa gördüm...nerede ve ne zaman demiştin, getirebilir misin?...
astor bilançoları?
-

Originally Posted by
kingsailor
--alarko nunun bilançosunda bir sahtekarlık mı gördünüz?...de bu ifadeyi kullanıyorsunuz?
-

Originally Posted by
ft-2
--alarko nunun bilançosunda bir sahtekarlık mı gördünüz?...de bu ifadeyi kullanıyorsunuz?
Soru niye değişti?
-

Originally Posted by
kingsailor
astor bilançoları?
--ben stok değişimlerinizde uyumsuzluk var diye uyardım sadece, siz de şikayet ediniz dediniz...ben de etsem de bir şey yapılmaz dedim...siz sahtekarlıktan bahsediyorsunuz...
-

Originally Posted by
ft-2
--ben stok değişimlerinizde uyumsuzluk var diye uyardım sadece, siz de şikayet ediniz dediniz...ben de etsem de bir şey yapılmaz dedim...siz sahtekarlıktan bahsediyorsunuz...
Yoo ettim dediniz...tr de herkes bu işlerin nasil olduğunu bilir dediniz......
Stoklardaki uyumsuzluk sahtekârlik olmuyor mu???? Bu kara etki etmez mi?? O zman firma insalari kandırmis.olmaz mi??
Ve bunu düzenli yapıyor....her bilanço aynı şekilde....
Ama bişey olmuyor iste sirkete.....
Serbest demek....
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri