burada çoðu insanin maaliyeti 3-4 tl (ben dahil) ne zman yazmaya baþladýðýmýz ortada...inanmayan gider bakar.
Biz enerji iþinden payýmýza düþeni aldýk...usd bazlý x6 ve üzeri kazandýk....
Hala burada olmamazýn sebebi tarým, batarya, uçak iþleri..
Onun için burada boi yere enerji kolunu hesaplama ft2....kimse iplemez.
Hesap yapacaksan tarým ve batarya sektöründeki muhtemel getirelere yönelik hesap yap.
daha NKMO nedir onu bilmiyor.....orda yüzde 2.5 okumuþ.....gelmiþ burda bize iþ anlatýyor
Sokak röportajlarýndaki telefoncu dayýlardan biri bu kesinlikle...Bu cehalet baþka kimsede yok....Çýkar bakayým telefonunu...Elinde su var senin...
konkardato ilaný ile ilgili
"Mahkemeye sunulan baþvuru dilekçesinde ülke genelinde yaþanan ekonomik kriz, yüksek enflasyon, yüksek kredi faizleri ve kur artýþlarý yüzünden alacaklarýn tahsil edilemediði, kamu kurumu olan Türkiye Elektrik Ýletim A.Þ’nin (TEÝAÞ) de hakediþleri zamanýnda ödemediði bildirildi. Dilekçede þöyle denildi: “Son dönemde ülkemizde yaþanan kur artýþý ve dalgalanmalarý, yüksek enflasyon, kredi faizi artýþý enerji sektörünü etkilemiþ, þirketimizin faaliyetine ciddi oranda zarar vermiþtir. Ülkemizde yaþanmakta olan ekonomik kriz nedeniyle firmalardan hakediþler zamanýnda alýnamamýþtýr. TEÝAÞ Genel Müdürlüðü’nün Ekim 2023-Ocak 2024 hakediþ ödemelerini yapmamasý da grup þirketlerin nakit akýþýný bozmuþtur. Tedarikçilere çek ve peþin ödeme yapýlmýþ olmasýna raðmen, alýnan malzeme ve iþçiliklerin hakediþlere yansýtýlmamasý, þirketler grubunu finansal ve mali açýdan zor duruma sokarak kýsa ve uzun vadeli borçlarýný ödeyemez duruma getirmiþtir."
sn kingsailor
ben ayrýntý vermeden sektördeki durumu belirtmek istemiþtim...
ayrýntý için
https://www.sozcu.com.tr/ekonomik-kr...artirdi-p41613
Yer Ýmleri