Açýða satýþa hayýr.....![]()
Açýða satýþa hayýr.....![]()
sn 101
açýða satýþa hayor demekle elimize bir þey geçmeyecek...yukarýda sn bulutafeg yazmýþ ALARKýn deðeri 900 küsur milyar dolar... sadece CENAL payý. METAÞ, GYO, ALSER, ATTAÞ, ALSÝM( BAKAD), TARIM, ALCAR ve bazý arsalar hediye...
Elimde para olsa hiç düþünmez alýrým... Evimi ya da arabamý satar mýyým hayýr, zaten her iki piyasa da bitti saðolsun yönetim ve pazardaki esnafýmýz. ortada bir fiyat var yarýsýný yazýyorsun kimse bakmýyor. halbuki bir zamanlar üste para veriyorlardý satýn almalar için ( arabalarýn ikinci eli sýfýrdan fazla olan bir ülke sadece bizim ülkemiz muhtemelen). fiyatlarýn oluþmadýðý bir piyasada ne yapsanýz boþtur.
Peki firmalar ne alemde... ALARKO Holding, ortaklarý, diðer iþadamlarý derler mi ki bu fiyatlar çöptür. Bütün yatýrýmlarýmý iptal ediyor hisselerimi topluyorum. veren varsa bu fiyattan hepsini alýyorum . demezler ise zaten el elin eþeðini... neyse aðzýmý bozmayayým.
Yabancý gelmiyor. gelse de öyle bir kararttýk ki piyasayý rasyolarý- þenolasýn enflasyon muhasebesi- adamlar þirketleri inceleme þansýna sahip deðil ( biz sahip miyiz deðiliz de biz zaten evde misafir odasýna oturulmayan, misafire ikramlarý çocuklara yapmayan bir millet idik halen öyle miyiz bilmem) . ben yatýrým yapmak istiyorum bana pazarladýklarý þey nedir belli deðil. siz yabancý olsanýz gelir misiniz?
Sonuç... 2017-2018 yýllarýnda ülkemizin belki de bizlerin durumu iyiydi... tasarruf edecek halimiz vardý. þimdi ayý çýkartmaya mecalimiz yoksa neyle yatýrým yapacaðýz. sadece ben mi etrafýmdaki herkes bir þekilde problemde. o zaman yandý gülüm keten helva... Eskiden belki geçtiðimiz 2 yýla kadar kendimi zengin zannederdim. þimdi ise bütün delikleri kapatmaya çalýþýyorum ki teneke çabuk boþalmasýn.
son sonuç... hissenin ederinin bu olmadýðýna, 3-5 yýl içinde vereceði temettülerle rahatlayacaðýma inanýyorum. 2 dolar hbk 1 dolar temettü hedefim, 1 dolar hbk 50 cent asgari diyerek belki kendimi avutuyorum belki de güzel bir geleceðe yürüyorum. zaman gösterecek tabii ki ecel müsaade ederse. olmazsa bir deyim daha elle gelen düðün bayram...
https://x.com/sdoganyigit/status/1893598049529643288
https://data.tuik.gov.tr/Bulten/Inde...eri-2023-53840
Tübekar abem;
Geniþ kitleler daha az gelir elde etmekte.
Bir de kar-kýþ, odun-kömür-doðalgaz masraflarý.... vatandaþ borsaya ek para zor getirebilir...
Cuma günü 2.13 USD den kapanmýþ. 2022 yýlý temmuz/aðustos deðerleri.
Aradan 31 ay geçmiþ. Bu zamana neler sýðdýrdýlar. Maþallahlarý var.
Alaton kardeþler 4.34 USD den 12 Milyon satmýþlardý yanlýþ hatýrlamýyorsam.
Toplamda sanýrým 33 milyon lota yakýn hisseyi 3.9-4 USD arasý bi fiyata sattýlar.
Adamlar haklýymýþ. O kadar arkalarýndan konuþtuk. Ýnþallah haklarýný helal ederler.
Sayelerinde, hisse deðerlendirme kriterlerime yenilerini ekledim.
Allah onlardan razý olsun.
Ýzlemeye devam.
Alarko Holding baðlý ortaklýðý Alfor Aviation, havacýlýk sektöründe faaliyet göstermek üzere þirket kuracak
25/02/2025 06:21:00
Alarko Holding baðlý ortaklýðý Alfor Aviation and Technical Services Limited, havacýlýk sektöründe faaliyet göstermek üzere þirket kuracak.
Þirket'ten KAP'a yapýlan açýklamada þu bilgiler verildi:
"Baðlý Ortaklýðýmýz Alfor Aviation and Technical Services Limited Yönetim Kurulu tarafýndan;
Havacýlýksektöründe faaliyet göstermek üzere 18.000.000,00 TL (on sekiz milyon TürkLirasý) sermayeli bir anonim þirket kurulmasýna ve söz konusu þirkete18.000.000,00 TL ile iþtirak edilmesine, karar verildiði daha önce kamuya duyurulmuþtu.
Söz konusu þirket, "Alfor Havacýlýk ve Teknik Hizmetler Anonim Þirketi'' unvaný ile kurulmuþtur. Bu hususÝstanbul Ticaret Sicili Müdürlüðü tarafýndan tescil edilmiþ olup 24.02.2025 tarihinde Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde ilan
edilmiþtir ."
ForInvest Haber Merkezi ( haber@forinvest.com)
Foreks
ForInvest
Metals Market
Montel News
ForInvest Twitter
Neyin fiyatlamasini yapýyor hisse, dibinin dibini siyiriyor resmen. 7 gundur aralýksýz düþüyoruz þaka gibi😅
Bu düþüþü fýrsat olarak görüyorum ve alabildiðim kadar alýyorum. Sonuçta Gýdaya arsa tarla gübreye tohum a yatýrým yapan bir þirket . BAna her fiyat iyi geliyor artýk . Bu saatten sonra her yol devrim. TL Biriktirecek yada faiz alacak kadar saf deðilim deli gibi TL basýlýrken her kuruþu yatýrýma yönelten bir firmaya aylýk getirilerimi koyarým. DAha da düþer ise daha da alýrým bana göre delicesine ucuz çünkü pd/dd 12 aylýk bilanço sonrasý 0.48 lere düþüyor ki Holding fiyatlamasý olarak çok saçma denecek kadar ucuz. 2025/9 aylýk bilançoya kadar sorgusuz sualsiz alýyorum. Genelde bir hisseyi 7 sene toplarým EGEEN sonrasý bu Alark ilaç gibi geldi . Bir zamanlar da egeen 55 TL idi 350 550 1100 derken 19200 TL oldu . Asýl önemlisi MAL bedava alýnýrsa adý kelepir yatýrým oluyor ayrýca Satana da MAL deniyor. 2024 4. Qtr bilanço ile bu veriler komik oluyor bu bir kaç ay hatta 2025 boyunca bu komik veriler deðerlendirilmeli !..
Son düzenleme : Baygeorge; 25-02-2025 saat: 11:30.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer Ýmleri