sn ekserji
Hkmetin zayflama srecine girdii dnemlerde brokrasi imza atmaya korkar. bir de baz beklentiler !!!??? karlanmam olabilir.
sre itibariyle salam gittiklerini dnyorum. sadece sera deil Gotionda uakta dahi frenlere baslmakta ki dorusu yaplmaktadr. asgari cret tartmalarnn bile ne olacan bilemediiniz bir lkede milyar dolarlk yatrmlar zor...
gzlemlerime bakarak lkenin daha ktsne hazrlanmas gerektiini dndmde bazen ALARK patronlarn bile cesur buluyorum. iadamlar nefes kredisine bavuruyor zaten limit yok diyorlar. sanki gstermelik krediler olumakta.
reel kesimden ise nakit yok lkede ve pazar lgnca... dnsenize kilosu 125 liradan ilek alnp reel mi yaplr? hadi dier meyveler dondu ilek neden bu kadar pahal? kays 100 lira normal rn yok diyelim ama ilei serada veya tarlada yetitiriyorsanz bu kadar frsatlk ve fiyat olmamas lazm... en ufak elbise modeli 5 000 liraya km. bir barts 2000 lira. ayakkablar Allahtan yerli retimde biraz kalmlar da uuk kak fiyatlarn yannda normal bulabiliyorsunuz...
neyse benim hedefim 2028 1 yl uzatrm 2029 yaparm bu zamana kadar temett verirler ise ve byle devam ederlerse ben de devam ederim. dnsenize otomotivin gelecei belirsiz, demir elik ngrlmez, inaat bitik... olana almaya baladm hisselerin yanna tekat maandan ufak ufak kendime de eklemeler yapmay dnmeye baladm...

...
Alnt yaparak yantla

Yer mleri