alark bütün iyi haberleri hiç etmekte. bu durum ya hissede kötü bir þey olduðunu ya da müthiþ bir bský olduðunu gösterir diye düþünürüm. bu dönemdeki bilanço iyi olarak gelse bile bütün açýklarý kapatabileceðini sanmýyorum. EPDK bir þey deniyor. gündüz saatlerinde gün ortasýna yakýn ve sonraki dönemlerde PTF ler neredeyse sýfýrlanmakta. bu da günlük ortalamalarý düþürmekte. o saatlerde üretimde kýsýtlamaya gimek çoðu zaman mümkün olmuyor sanýrým...
Tarýmda havalar iyi gidiyor. CEO nun söylediði bir nebze doðru. ALSERA ya da SERAVERDE ürünlerinin standart dýþý olanlarý ( muhtemelen bizim pazarda standartlar yer almaz) artýk pazarýn en ucuzlarýndan deðil. dün geçerken sanayide ALSERA kamyonu gördüm. yatýrýmlar yavaþlamýþ olsa da sanýrým bazý iþler rayýnda gitmeye baþladý... Kazak bölümünün de benzer olduðunu düþünüyorum. diðer þirketler de zaten sýkýntýsýz gidecektir.
Eðer EM kaldýrýlýr ise önümüzdeki yýl bazý hesaplar þaþacaktýr, yoksa kaðýttaki baský bir þekilde tutulmaz hale gelebilir. bizler de planlarýmýzý gözden geçirir iken daha uzun vadeyi düþünmeliyiz. benimkisi 2028-2030 diyorum ve gerçekten kaþýk düþmanýnýn bile eleþtirisine maruz kalýyorum. eðer 2018 dönemini yaþamamýþ olsam kendimi dahi eleþtirecektim. hele son dönemdeki ECÝLAC tam bir dönüm noktasý olabilirdi...
neyse kýrýk bir el/bilekle ve tek katarakt ameliyatýyla benden bu kadar...

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri