sn british
ister misiniz tam da dubai gezginleri kendilerine mekan ararlarken buraya konalım desinler...
aslında son dönemlerde ALARK üzerinde aşırı bir baskı oluştu. bu baskı 2023 yılından itibaren yoğun olsa da ( o dönemde hisse serbest bırakılsa 200 leri çok rahat görebilirdi) ve oralarda ne kadar kalırdı bilmem. ama bir şekilde ana hissedarlar kendi paylarını ucuza satmak da dahil 200ler yerine 60-70 lerden satıldı, epey bir baskı uyguladı...
2022 karı sürdürülemez dendi. doğruydu o kar o oranda sürdürülemezdi ama ertesi yıl da benzer bir kar oluşmuştu ( Enflasyon muhasebesi ile 6-7 milyarlık beğenilmeyen kar), şirket o yıldan beri sürekli karlılıkta kan kaybetse de neredeyse 500 milyon dolarlık ( ALGYO turizm hariç) yatırım yaptı. hani şu ir türlü beğenilmeyen tarım yatırımları... gübre alaydınız ne güzel olurdu, domates fiyatları yerine bokpüsür fiyatlarını takip ederdiniz diyen arkadaşlar bir dahaki genel kurulda sizleri CEO ve danışman olarak oylasak mı)... neyse beğenilmeyen şirket epey bir mesafe katetti galiba... adamlar yıllık 400 milyon dolar MERAM yatırımını kendi kaynaklarımızla yaparız demeleri hariç, GOTİON ile yapılacak 425 milyon dolarlık yatırımı da kensi kaynaklarımızdan yaparız demeye başladılar...
hayırdır sürekli zarar eden şirket gömü mü buldu ne?![]()
ALGYO nun % 5 ini de alacaksınız öyle miiii? ya o zaman ALCARın suçu ne de satıyorsunuz... yoksa derdiniz para değil mi? sosyal medyada batık patık dedikleri siz değil misiniz... tekmili birden ALARKIN bütün sınırlarından füze saldırıları yapılmakta...
RİVAdan gelecek para bir zamanlar 1 milyar dolar gibi görünüyordu... çekirdek parası değil mi?
ben ALARKlarımı kilitledim ve sevgili oğlumun hisselerini artırabilir miyim diye tekaüt maaşımla almaya çalışıyorum. bir sabah kalkıp cuuuvvvv diye gittiğini görürsem şaşırmayacağım.
herkes hesabını kitabını yapsın bu piyasada yatırımlar artık normal şekilde yapılmıyor. bilinen bütün usuller kayıp. itler serbest taşlar bağlı demiş ya Hoca Nasrettin, bildiğimiz usuller kayboldu yenilerini de ben kendi adıma bilemiyorum. ya bir gün İstanbul beni yenecek ya ben onu ( daha şimdiden oruç çarpmaya başladı malum Ramazan sona ermeye yüz tuttu) yoksa öyle değil miydi. ben kendi adıma elimde olan fırsatı kendi adıma en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağım. bu süreçten zengin ve mutlu bir emekli olarak çıkmayı deneyeceğim. aksi takdirde tekaüt maaşıyla devam eden bir ihtiyar olarak ahhh mirirmmmm der gezerim.![]()

)... neyse beğenilmeyen şirket epey bir mesafe katetti galiba... adamlar yıllık 400 milyon dolar MERAM yatırımını kendi kaynaklarımızla yaparız demeleri hariç, GOTİON ile yapılacak 425 milyon dolarlık yatırımı da kensi kaynaklarımızdan yaparız demeye başladılar...
Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri