sn british
ister misiniz tam da dubai gezginleri kendilerine mekan ararlarken buraya konalým desinler...
aslýnda son dönemlerde ALARK üzerinde aþýrý bir baský oluþtu. bu baský 2023 yýlýndan itibaren yoðun olsa da ( o dönemde hisse serbest býrakýlsa 200 leri çok rahat görebilirdi) ve oralarda ne kadar kalýrdý bilmem. ama bir þekilde ana hissedarlar kendi paylarýný ucuza satmak da dahil 200ler yerine 60-70 lerden satýldý, epey bir baský uyguladý...
2022 karý sürdürülemez dendi. doðruydu o kar o oranda sürdürülemezdi ama ertesi yýl da benzer bir kar oluþmuþtu ( Enflasyon muhasebesi ile 6-7 milyarlýk beðenilmeyen kar), þirket o yýldan beri sürekli karlýlýkta kan kaybetse de neredeyse 500 milyon dolarlýk ( ALGYO turizm hariç) yatýrým yaptý. hani þu ir türlü beðenilmeyen tarým yatýrýmlarý... gübre alaydýnýz ne güzel olurdu, domates fiyatlarý yerine bokpüsür fiyatlarýný takip ederdiniz diyen arkadaþlar bir dahaki genel kurulda sizleri CEO ve danýþman olarak oylasak mý)... neyse beðenilmeyen þirket epey bir mesafe katetti galiba... adamlar yýllýk 400 milyon dolar MERAM yatýrýmýný kendi kaynaklarýmýzla yaparýz demeleri hariç, GOTÝON ile yapýlacak 425 milyon dolarlýk yatýrýmý da kensi kaynaklarýmýzdan yaparýz demeye baþladýlar...
hayýrdýr sürekli zarar eden þirket gömü mü buldu ne?![]()
ALGYO nun % 5 ini de alacaksýnýz öyle miiii? ya o zaman ALCARýn suçu ne de satýyorsunuz... yoksa derdiniz para deðil mi? sosyal medyada batýk patýk dedikleri siz deðil misiniz... tekmili birden ALARKIN bütün sýnýrlarýndan füze saldýrýlarý yapýlmakta...
RÝVAdan gelecek para bir zamanlar 1 milyar dolar gibi görünüyordu... çekirdek parasý deðil mi?
ben ALARKlarýmý kilitledim ve sevgili oðlumun hisselerini artýrabilir miyim diye tekaüt maaþýmla almaya çalýþýyorum. bir sabah kalkýp cuuuvvvv diye gittiðini görürsem þaþýrmayacaðým.
herkes hesabýný kitabýný yapsýn bu piyasada yatýrýmlar artýk normal þekilde yapýlmýyor. bilinen bütün usuller kayýp. itler serbest taþlar baðlý demiþ ya Hoca Nasrettin, bildiðimiz usuller kayboldu yenilerini de ben kendi adýma bilemiyorum. ya bir gün Ýstanbul beni yenecek ya ben onu ( daha þimdiden oruç çarpmaya baþladý malum Ramazan sona ermeye yüz tuttu) yoksa öyle deðil miydi. ben kendi adýma elimde olan fýrsatý kendi adýma en iyi þekilde deðerlendirmeye çalýþacaðým. bu süreçten zengin ve mutlu bir emekli olarak çýkmayý deneyeceðim. aksi takdirde tekaüt maaþýyla devam eden bir ihtiyar olarak ahhh mirirmmmm der gezerim.![]()

)... neyse beðenilmeyen þirket epey bir mesafe katetti galiba... adamlar yýllýk 400 milyon dolar MERAM yatýrýmýný kendi kaynaklarýmýzla yaparýz demeleri hariç, GOTÝON ile yapýlacak 425 milyon dolarlýk yatýrýmý da kensi kaynaklarýmýzdan yaparýz demeye baþladýlar...
Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri