500 mn lirayý ALGYO’ya gömdüler ya. Gerçekten vizyonerlikte þaþýrtmaya devam ediyorlar. Bari OZKGY falan alsalardý da karlý bir iþ yapsalardý. Bunlarýn AKSEN gibi þirketlere gidip eðitim almalarý lazým.YTD
500 mn lirayý ALGYO’ya gömdüler ya. Gerçekten vizyonerlikte þaþýrtmaya devam ediyorlar. Bari OZKGY falan alsalardý da karlý bir iþ yapsalardý. Bunlarýn AKSEN gibi þirketlere gidip eðitim almalarý lazým.YTD
Gösterilen ve gerçekler farklý olabilir.
ALGYO kýymeti ilerde çok daha iyi anlaþýlacaktýr.
Þirketi tanýyorum ve düþüþler benim için alým fýrsatý olmaya devam ediyor..
Paylaþýmlarým þahsi görüþlerimdir , asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
X de de çok popüler bu aralar.
Hustatlar bol bol yazýyor.
Trend desteðinde , þirket ucuz vs..
Sanýrým 15 gündür þirketin ucuz ve iyi bir þirket olduðu daha net anlaþýldý. Ona da þükür de patron gene hisse yukarý gidince mal kusacak mi acaba diyen olmamýþ..
Ben demiþ olayým..
Yatýrýmcýlar için yazdým..Traderlar için deðil.
Syglr...
Bende emekli küçük yatirimciyim.. Çok þükür erken yaþta bunu becerdim...
Topikler de bizim gibiler için
Siz bana dalga geçer gibi yazdýnýz ki ben takilmam bunlara, ben de size takýlmak için yazdým..Yaparim tartmak için ..Olmasý gerektiði gibi aklý baþýnda cevap verdiniz..
Bazýlarýnýn aksine...
Kafesteki kuþ tabiriniz de cok doðrudur...
Syglr..
Son düzenleme : emregunes; 13-03-2026 saat: 22:24.
80 civarýna gelirse aslýnda alým için güzel olur. AKSEN'leri yavaþ yavaþ azaltýp ALARK'a geçme zamaný. Bu hissenin yatýrýmcýlarýna Twitter'da baktýðýmýzda durum maalesef fecaat. Zamanýnda memur Ahmet diye bir KOÇ müptezel vardý orada, övüp övüp duruyordu diðer hisselere de bok atýyordu ama gördü ebeveynininkini.
Garip bir biçimde MERAM'ýn CÝRO, FAVÖK ve kar rakamlarý ARASE ile çok benzer. ARASE piyasa deðeri 550MN dolar civarý.
"Adamýn ahmaðý malýný gereksiz övermiþ, daha ahmaðý da baþkasýnýn malýný yalan yere yerip kendi malýný övermiþ"
Yer Ýmleri