Sayın hazirun,
1 milyon üzeri %48-50 bağlanabilen kişiye özel olmayan yer var mı?
1 ay veya 3 ay arası, hemen seçimlerden önceye vadesi gelecek şekilde.
Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.
9000 gün prim ödeyip emekli olanın , kesintilerini iade etsinler ,değerleme yapıp , o zaman emekli maaş tartışması.biter, ölene kadar o birikimi hiç bir emekli geri alamıyor
Burgana da sorun.onlarda iddialı senelik bağlayıp aylik ödemelide.hemde sıfır stopaj..artı bilesigi de var.alinan faizleri de aktif bonoda tutacaksın.lakin beni endişelendiren şu var hem Mehmet Şimşek hem Hafize hanımın dediklerinde; işimize karisilmaz gorusulmezse enflasyon da duşmezse 70 80 faizleri görebiliriz havası var.hic öyle seçimden sonra faiz indirecekmis gibi durmuyorlar..y.t.d
Nkolay ne veriyor bilmiyorum.
Paylasirsaniz ogrenmis oluruz.
1 yil sure kismi biraz anlamsiz olmus.
Siz mevduata yatırdıginizda 1 yillik mi yapiyorsunuz.
Ppf nin en buyuk avantaji istedigin zaman istedigin kadar satis yapabilmen.
Ikincisi yeni bir faiz artisinda vade sonu derdi olmadan getirisini alirsiniz.
Yada tam tersi.
nkolayın ne verdiği sitesinde yazıyor, 100.000 tl. birikim 1 veya 365 gün sonra ne oluyor gösteriyor
ppf'larında saydığınız tüm artılar nkolay bonoda fazlasıyla mevcut, fon saatini beklemeden paranızı çekebiliyorsunuz
her gün veya her saat alıp satım yapıp bileşik faiz de elde edebiliyorsunuz lakin halihazırda ppf.ler adamları geçemiyor..
Yer İmleri